Horsens-virksomhed starter produktion i England

Flonidans gasmålere afsættes primært uden for Danmark, og eksportkunderne stiller høje krav til kvaliteten af både produktet, produktion og bæredygtighed. Arkivfoto

Horsens-virksomhed starter produktion i England

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For at imødekomme en stærkt stigende efterspørgsel på gasmålere starter Flonidan produktion i England. Første leverancer fra fabrikken i Coventry er allerede på vej til britiske gaskunder.

HORSENS: England har fra politisk side besluttet at indføre smarte forbrugsmålere i alle el- og gasinstallationer. Det betyder bl.a., at henved 22 millioner smarte gasmålere skal leveres og installeres inden for de kommende år.

For Horsens-virksomheden Flonidan har det medført en stærkt voksende efterspørgsel på såkaldt smarte gasmålere, og allerede i starten af året åbnede virksomheden sit første engelske kontor. Nu følger en udvidelse af produktionen, også på engelsk jord.

- Vores kunder har behov for gasmålere lige nu, og selvom vi forventer at fordoble produktions-kapaciteten hos vores nuværende leverandør, har vi fortsat behov for større produktion, siger Anders Hornshøj, der er COO i firmaet.

- Derfor er vi også rigtig glade for at kunne fortælle vores engelske kunder, at vi har indgået samarbejde med George Wilson Industries (GWI), som har produktion i Coventry. 

GWI er ejet af Apator Metrix og har mange års viden og erfaring med produktion af bælggasmålere og gastrykregulatorer. Produktionen efterlever samme krav til kvalitet, informations-sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø, som Flonidan har. Så de engelske kunder vil få præcis samme kvalitet fra Coventry som fra Flonidans andre produktionssteder.

Første forsendelse af G4-gasmålere blev afsendt torsdag før pinse, og forventningen er at nå et månedligt output på flere end 40.000 gasmålere ud af Coventry-fabrikken allerede i år. /EXP

Vi  har stadig behov for større produktion, siger COO (produktionsdirektør) Anders Hornshøj. Pressebillede
Vi har stadig behov for større produktion, siger COO (produktionsdirektør) Anders Hornshøj. Pressebillede

Horsens-virksomhed starter produktion i England

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce