Her er hussalget blandt landets bedste

Det går rigtig godt med at sælge huse i Odder Kommune. Arkivfoto

Her er hussalget blandt landets bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En statistik over hushandler viser, at Odder er helt i top sammenlignet med landets øvrige mellemkommuner.

Odder: Trods fald i huspriserne mellem 2. og 3. kvartal i seks ud af elleve landsdele har der gennem længere tid samlet set været fremgang på husmarkedet - både hvad angår priser og handler. Det viser de seneste handelstal fra Finans Danmark.

Odder tilhører landets mellemkommuner, og det er netop Odder og Faxe, der har haft den største fremgang i handelsaktiviteterne på boligmarkedet, skriver Finans Danmark i en pressemeddelelse.

- Alle kommunetyper er repræsenteret, og der er tale om kommuner i forskellige landsdele, så udviklingen er ikke isoleret til særlige dele af landet, konstaterer Ane Arnth Jensen, der er vicedirektør i Finans Danmark.

Selvom der alt i alt handles flere huse i landets bykommuner, hvor der også ligger flere huse, er fremgangen i handelsaktiviteten betydeligt større uden for bykommunerne.

Der er handlet knap 1300 flere huse i landkommunerne i år sammenlignet med 2015, der var året, da der for alvor begyndte at komme flere hushandler. Det svarer til en stigning på 13 pct.

I bykommunerne er der handlet omkring 450 flere huse, hvilket svarer til en fremgang på knap tre pct.

Handelsfremgangen på husmarkedet gælder hele landet, men der er også nogle få kommuner, hvor der det seneste år er handlet færre huse end for to år siden. Det drejer sig især om bykommuner som f.eks. Aarhus og Frederiksberg.

Finans Danmark
Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark.

Her er hussalget blandt landets bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce