Gå i byen-sted i Horsens er lukket - her er forklaringen

Indehaver Claus Hansen fortæller, at han har valgt at lukke Gøg & Gokke som følge af uoverensstemmelser med Horsens Kommune. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Gå i byen-sted i Horsens er lukket - her er forklaringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indehaveren søgte, men fik afslag på fornyelse af sin alkoholbevilling. Der var nogle betingelser, han ikke opfyldte, oplyser sekretær for kommunens bevillingsnævn.

Horsens: Gå i byen-stedet Gøg & Gokke på Torvet i Horsens er lukket.

Det fremgik af et opslag, som folkene bag lavede på stedets nu lukkede Facebook-side forleden. Her stod, at det skyldtes "...uoverensstemmelser mellem Horsens Kommune og os" og derfor "...ser vi os nødsaget til at lukke G & G."

Folkebladet har uden held forsøgt at komme i kontakt med indehaver Claus Hansen for at få uddybet, hvilken form for uoverensstemmelser, der er tale om. Han skriver i en e-mail til avisen, at lukningen desuden skyldes "...de støjgener, vi har kæmpet med gennem længere tid, og som vi er blevet hevet i retten med." Og så bemærker han, at ejeren af bygningen ikke ønsker, at der skal drives restauration/natklub længere. Der skal i stedet bygges om til lejligheder eller erhvervslejemål.

Hos Horsens Kommune oplyser jurist og sekretær for bevillingsnævnet, Terese Lindekilde, at Gøg & Gokke ikke fik fornyet alkoholbevillingen, hvilket Claus Hansen fik at vide 11. september.

- Jeg kan ikke gå i detaljer i den konkrete sag, men jeg kan sige generelt, at der er nogle betingelser i restaurationsloven, man som restauratør skal opfylde for at få alkoholbevilling. Han har så søgt om fornyelse og fået afslag, siger Terese Lindekilde.

Jeg kan ikke gå i detaljer i den konkrete sag, men jeg kan sige generelt, at der er nogle betingelser i restaurationsloven, man som restauratør skal opfylde for at få alkoholbevilling. Han har så søgt om fornyelse og fået afslag.
Terese Lindekilde, jurist ved Horsens Kommune

Meldt til politiet for høj musik

Claus Hansen åbnede Gøg & Gokke i påsken 2015. Det skete i de lokaler, der tidligere har rummet natklubberne Molly Malone og Topaz.

På et tidspunkt kom det frem, at en række beboere i ejendommen på Torvet følte sig generet af den larm, der kom fra stedet. Det førte til, at de klagede til Horsens Kommune, som kom ud og foretog støjmålinger.

Målingerne viste, at støjniveauet var højere end det tilladte, og derfor meldte kommunen Claus Hansen til Sydøstjyllands Politi 24. januar 2016.

Avisen har spurgt politiet, hvad status er i sagen, men kommunikationsafdelingen er ikke vendt tilbage endnu.

Gå i byen-sted i Horsens er lukket - her er forklaringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce