Flytning og direktørskift: Lokalt ingeniørfirma vil fordoble medarbejderstaben

Fra 1. oktober overtager Jesper Juul (til venstre) posten som administrerende direktør i ingeniørvirksomheden Newtronic fra Niels Regel. Virksomheden flytter ved årskiftet til Ove Jensens Allé. Pressefoto

Flytning og direktørskift: Lokalt ingeniørfirma vil fordoble medarbejderstaben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra 1. oktober skifter ingeniørvirksomheden Newtronic administrerende direktør som led i en offensiv vækststrategi. Ved årsskiftet rykker firmaet ind på Ove Jensens Allé.

Horsens: Der venter nogle interessante måneder for Horsens-virksomheden Newtronic. 1. oktober skifter handels- og ingeniørvirksomheden administrerende direktør, og ved årsskiftet rykker virksomheden i nye lokaler. Alt sammen som led i en offensiv vækststrategi.

Ny mand i direktørstolen bliver 40-årige Jesper Juul, der i øjeblikket er teknisk direktør i den seks mand store virksomhed. Han overtager stolen fra Niels Regel, der i stedet indtræder som ny bestyrelsesformand.

- I maj vedtog vi en ny vækststrategi. Den handler blandt andet om at blive en mere løsningsorienteret virksomhed, i dag er vi meget produktorienterede. Samtidig vil vi satse mere på digital marketing og forsøge at nå kunder gennem sociale medier, som vi ved, at branchen generelt ikke er særlig god til, siger Jesper Juul.

Newtronic, der blev grundlagt af Niels Regel i 2002, er leveringsdygtig i en lang række produkter inden for blandt andet elvarme, køleprofiler, varmeledende materialer samt målings-, styrings- og reguleringsudstyr. Virksomheden har adresse på Langmarksvej i Horsens, men ved årsskiftet rykker den ind på Ove Jensens Allé 35.

Newtronic ApS
Etableret i 2002 af Niels Regel, der træder tilbage som administrerende direktør 1. oktober.Ny mand i direktørstolen er Jesper Juul, der i dag er teknisk direktør.

Har i dag adresse på Langmarksvej, men skifter ved årsskiftet adresse til Ove Jensens Allé 35.

Beskæftiger seks ansatte

Kom ud af 2017 med et overskud på 670.000 kroner.

Var sidste år blandt de 35 virksomheder i Horsens Kommune, der modtog en af Børsens gazellepriser.

Vil fordoble omsætning

- Vi har sat et mål om at fordoble vores omsætning på fire år, ligesom vi gerne skal fordoble antallet af ansatte over de næste fem år. Derfor er det nødvendigt at rykke ind i større lokaler, siger Jesper Juul.

I dag driver Newtronic virksomhed på 60 kvadratmeter med et kombineret møde- og frokostlokale og uden lagerplads. Det bliver der ændret på ved årsskiftet.

- På Ove Jensens Allé får vi dobbelt så meget kontorplads, et lækkert mødelokale og 250 kvadratmeter lager. Og vi har mulighed for at udvide på sigt, siger Jesper Juul.

Skal gøre sig fortjent

I en tid, hvor mange brancher har svært ved at skaffe kvalificeret arbejdskraft, kan det virke optimistisk at sætte et mål om at fordoble medarbejdertallet på fem år.

- Men det er jeg ikke så nervøs for. Det handler om at gøre sig fortjent til arbejdskraften, at skabe en arbejdsplads, som folk har lyst til at være på, siger Jesper Juul.

I forbindelse med omstruktureringen vil ejerskabet af Newtronic fremover blive delt mellem Jesper Juul og Niels Regel, der i fremtiden vil bruge mere tid på sin anden virksomhed Templog, der beskæftiger sig med teknik til køle- og fryseskabe.

Flytning og direktørskift: Lokalt ingeniørfirma vil fordoble medarbejderstaben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce