Far ville bare sælge bajere, og søn ville have et "normalt" arbejde - nu fylder deres restaurant 25 år

Søren Dahl begyndte allerede som 12-årig at hjælpe i køkkenet i sin onkels og sin mormors restaurant og senere i sin fars. Han uddannede sig dog som markedsføringsøkonom, fordi han troede, han ville noget andet end familien. Alligevel blev han med årene draget af branchen og af at udvikle Dollys, som hans far stiftede i 1993. Det bedste, han ved, er, når han hører summen ved bordene og konstaterer, at det kommer fra både unge og ældre, rige og fattige, håndværkere og habit-klædte. Når det på den måde lykkes at være smeltedigel, giver Dollys allermest mening, siger han. Foto: Morten Pape

Torsdag kan Dollys fejre 25 års-jubilæum, og tonsvis af stegt flæsk er gennem årene serveret på restauranten. Men det var slet ikke planen, fortæller stifteren.

Log ind

Bliv abonnent og læs hele historien

Annonce
Annonce