Ejstrupholm Taxi i landsdækkende samarbejde

En række jyske taxi-firmaer, herunder Ejstrupholm Taxi, har indgået et samarbejde med Dantaxi 4x48. Arkivfoto

Ejstrupholm Taxi i landsdækkende samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sammen med 24 andre taxi-vognmænd er Ejstrupholm Taxi med i samarbejde med Dantaxi 4x48.

Ejstrupholm: I fællesskab med 24 andre jyske taxivognmænd med tilsammen 60 taxier har Ejstrupholm Taxi indgået samarbejde med Danmarks største taxiselskab Dantaxi 4x48. Dermed er taxidriften sikret i mange mindre bysamfund. De mange indmeldelser binder store dele af Jylland sammen i et fælles taxi-kørselsområde, og taxivognmændene i by og på land kan for alvor samarbejde om at udnytte den fælles kapacitet.

- Vi er glade for at byde Ejstrupholm Taxi velkommen i Dantaxi 4x48. Vi har hele tiden sagt, at vi tror på en fremtid for både by- og landtaxien, siger direktør i Dantaxi 4x48, Carsten Aastrup.

- Aftalen betyder, at Ejstrupholm Taxi snart kan høste de samme stordriftsfordele som tidligere har været forbeholdt vognmænd i de store byer. Vi har vist, at vi som det største kørselskontor i Danmark er gode til at holde omkostningerne nede, tilføjer Carsten Aastrup.

Funktioner flyttes

Inden for de næste par måneder flyttes de forskellige funktioner, som før blev varetaget lokalt, gradvist til Dantaxi 4x48. Telefonbetjeningen skal varetages fra selskabets kundecenter i Aalborg, og faktureringen fra hovedkontoret i Virum. Der vil også ske en turudveksling på tværs af de tidligere kørselsområder. Dermed kan vognene hjælpe hinanden ved travlhed.

Carsten Aastrup lægger vægt på, at aftalen også kommer kunderne til gode.

- Det er en god nyhed, at aftalen sikrer taxidriften i mindre bysamfund. Foruden at taxierne kan hjælpe hinanden på tværs af de tidligere kørselsområder, får kunderne i Ejstrupholm snart mulighed for at bestille taxi via app. Ejstrupholm taxi bliver en del af noget større, men chaufførerne og vognmanden er de samme kendte ansigter, forklarer han.

Ejstrupholm Taxi i landsdækkende samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce