Ejendomsmægler åbner ny butik: Går til kamp mod lange liggetider

Malene Juul skal være ejendomsmægler for Home i sin hjemby Juelsminde. Foto: Michael Svenningsen

Ejendomsmægler åbner ny butik: Går til kamp mod lange liggetider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Malene Juul skal være ansigtet ud af til i Homes nye ejendomsmæglerbutik i Juelsminde.

Juelsminde: Et yderst lokalkendt ansigt vil tage imod kunderne, når ejendomsmæglerkæden Home i begyndelsen af januar åbner butik på Søgade i Juelsminde.

- Vi har ansat Malene Juul, der er uddannet ejendomsmægler, til at stå for butikken sammen med en sagsbehandler. Når vi både har butikker i Horsens og Hedensted, så mangler vi Juelsminde, så har vi hele området omkring Horsens Fjord, fortæller ejer af Home i Horsens, Claus Bekker.

I forvejen sælger Home boliger på Juelsminde-halvøen, men nu bliver kæden repræsenteret rent fysisk i Juelsminde Centret.

- Det betyder noget at have en fysisk butik for synligheden, og mange især ældre kunder vil gerne komme i en fysisk butik, fortæller Claus Bekker.

Flyttet tilbage til byen

44-årige Malene Juul glæder sig til at være ejendomsmægler i den by, som hun har haft tilknytning til næsten hele sit liv. Hun er søster til Pernille Juul og var en del af Juelsminde Fisk, inden hun i 2007 flyttede fra byen og begyndte at læse til ejendomsmægler. Hun var ejendomsmægler i København fra 2009 til 2014, da hun fik en kæreste i Spanien og begyndte af pendel mellem Danmark og sydeuropæiske land.

De seneste år har hun boet i Juelsminde og Spanien, men da hun for to år siden fik en datter, Catalaya, bosatte hun sig permanent i Juelsminde, og for en måned siden fulgte hendes spanske mand, Marc Masias Brunet, efter.

- Jeg havde egentlig fået en andet job, men da jeg hørte, at Home ville åbne butik i Juelsminde, passede det helt perfekt. Jeg har været meget glad for at arbejde for den kæde, så det kunne jeg ikke sige nej til, siger Malene Juul, der også tidligere har arbejdet for Home på Sjælland.

Hun glæder sig til at komme i gang i lokalområdet, som hun kender som sin egen buskeomme.

- Juelsminde-halvøen er et specielt område, fordi det både har liebhaver-villaer, almindelige parcelhuse, lejligheder og landejendomme. Det var der også, da jeg var ejendomsmægler i Hillerød, så det er jeg vant til, fortæller Malene Juul.

Juelsminde har meget - også til børnefamilier

Hun vil gerne gøre noget ved de forholdsvis lange liggetider, som området bærer præg af.

- Hvis et hus har ligget for længe, så er det ofte, fordi prisen er for høj, men der er mange ting, man kan gøre. Folks huse er jo unikke, og det handler om at vise køber de fordele, siger Malene Juul, der også er revisoruddannet og dermed har stor erfaring med den økonomiske side af hushandler.

Hun håber, at flere børnefamilier, som hun selv, får øjnene op for Juelsmindes kvaliteter.

- Der flytter børnefamilier til Juelsminde, og jeg synes, byen har så meget at byde på. Bare se på alle de sportsaktiviteter, der tilbydes i hallen, fortæller Malene Juul.

Butikken i Juelsminde får et stort samarbejde med butikken i Hedensted.

Ejendomsmægler åbner ny butik: Går til kamp mod lange liggetider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce