Efter fem år i Horsens: Nu skal der ske noget nyt på Zwei Grosse Bierbar

Garderobe i den fjerne ende af 1. sal har ikke været hensigstmæssigt, når gæsterne kommer ind i stueetagen, mener man på Zwei Grosse Bierbar i Horesns. Derfor opføres der nu en ny garderobe i underetagen tæt ved indgangen. Foto: Morten Pape

Efter fem år i Horsens: Nu skal der ske noget nyt på Zwei Grosse Bierbar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fadøls-dunst blander sig lige nu med duften af frisk træ og savsmuld hos Zwei Grosse Bierbar i Graven. Her venter både ny indretning og nye initiativer.

Horsens: Vi har været fem år i Horsens, og nu skal der ske lidt nyt.

Sådan forklarer Josephine Juhl Nielsen, bestyrer af Zwei Grosse Bierbar i Horsens, at ølbaren i Graven i disse dage mest af alt minder om et tømrer-værksted.

- Vi har besluttet at lave ret meget af vores underetage om, siger hun.

Det vidner håndværker-aktiviteten om. En ny garderobe er lige nu ved at rejse sig midt i det gamle bar-område.

- Garderoben flytter fra første sal til stuen, og baren her rykker til en ny placering, forklarer bestyreren.

Zwei Grosse Bierbar
Blev etableret i 2012 af aalborggenseren Henrik Jensen, som ejer bar-kæden sammen med to partnere.Der er i dag Zwei Grosse Bierbar i 10 jyske byer.

Horsens-baren åbnede i december 2013.

Josephine Juhl Nielsen har arbejdet i kæden i flere år, og siden marts har hun bestyret Horsens-baren.
Der er livlig aktivitet på Zwei Grosse Bierbar, som bl.a. får installeret nyt fadølssystem, inden dørene som sædvanlig slås op for gæster torsdag aften. Foto: Morten Pape.
Der er livlig aktivitet på Zwei Grosse Bierbar, som bl.a. får installeret nyt fadølssystem, inden dørene som sædvanlig slås op for gæster torsdag aften. Foto: Morten Pape.

Åben i weekenderne som normalt

Lidt af arbejdet sker i denne uges løb, men ikke mere, end at ølbaren åbner igen torsdag-lørdag som enhver anden weekend.

- Det meste af ombygningen sker først i næste uge, fortæller bestyreren.

Da venter f.eks. flytning af rygerummet og flytning af dj-pulten.

- Vores dj flyttes ned i niveau og helt hen til dansegulvet - tættere på gæsterne, så vi på den måde kan skabe en federe fest, forklarer Josephine Juhl Nielsen.

Nuværende borde og bænke bliver, hvor de er - med undtagelse af et enkelt langbord - men det hele friskes op og repareres, hvor det trænger.

Endelig skiftes tapetet ud, så logo og billeder på væggene bliver mere up to date. Alt arbejde sker i etaper i løbet af lukkedagene de kommende uger, så planen er at holde åbent som normalt i alle weekender.

Mad og nye åbningstider

Trods ombygningen laves der ikke om på den karakteristiske bierbar-stil, understreger Josephine Juhl Nielsen.

- Det hele indrettes i samme afterski-ånd, som vi er kendt for.

Til gengæld er der nyt i vente, hvad angår både åbningstider og sortiment, afslører hun.

- I første omgang vil vi åbne tidligere fredag og lørdag. Vi vil gerne have folk til at mødes tidligere på dagen til en såkaldt fyraftensøl efter arbejde eller skole eller f.eks. til en øl efter shoppeturen.

- Vi vil også prøve at få lidt mad indover og måske arbejde med at finde mad, der fremhæver de forskellige noter i øllet, siger bestyreren.

Flere special-øl på fad

Netop på øl-fronten sker der også nyt.

Zwei Grosse Bierbar konverterer til Carlsbergs ny fadølssystem, der omfatter mindre fustager af en ny type, som forsegler øllet og dermed sikrer længere holdbarhed.

- Det gør, at vi lettere kan udvide sortimentet. Foruden almindelig Carlsberg får vi nu 12 forskellige special-øl på fad. I dag har vi tre, afslører Josephine Juhl Nielsen.

Hun fortæller, at overgangen til det ny fadølssystem har været planlagt længe, og da dét i sig selv krævede en vis ombygning, var det medvirkende til, at det netop var nu, der blev sat i gang i det helt store ombygnings-puslespil.

Hun forventer, at alt arbejde er færdigt inden 3. august, hvor planen er at vise de nye rammer frem ved en officiel åbningsreception.

Efter fem år i Horsens: Nu skal der ske noget nyt på Zwei Grosse Bierbar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce