EMR A/S skal bygge Nama Parken

Repræsentanter for Nørre Snede Byinvest er ved at få styr på detaljerne omkring det nye byggeri i dialog med firmaerne EMR, Arkitema og EDC Nørre Snede. rivatfoto

EMR A/S skal bygge Nama Parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nørre Snede Byinvest ApS har indgået aftale med entreprenørfirmaet EMR om at opføre Nama Parken.

Nr. Snede: Nu er det næste skridt taget omkring opførelsen af Nama Parkens 26 lejligheder i Nørre Snedes bymidte på den grund, hvor maskinfabrikken Nama lå tidligere. Selskabet bag projektet, Nørre Snede Byinvest ApS, oplyser, at man netop har indgået aftale med det lokale firma EMR Murer & Entreprenør A/S, der skal opføre byggeriet i totalentreprise.

Ole Nørgaard Andersen, som er bestyrelsesformand for Nørre Snede Byinvest, siger i en pressemeddelelse:

- Vi har været i dialog med flere entreprenører. Vi vurderede, at vi fik både det bedste tilbud og den bedste dialog om byggeriets endelige udformning med EMR - og så er det jo ekstra glædeligt, at det faktisk er en lokal entreprenør med hovedsæde her i byen.

- Vi ved, at mange har ventet på flere detaljer omkring lejlighedernes udformning. Andre har ventet på de præcise priser. Begge dele er noget, som vi kan få på plads nu, hvor vi har en aftale i hus med en totalentreprenør, tilføjer Ole Nørgaard Andersen.

Nye tegninger på vej

Selv om der hidtil kun har ligget nogle foreløbige skitser samt arkitekternes plantegninger, er omkring halvdelen af lejlighederne allerede afsat. Nye og mere virkelighedstro visualiseringer vil ligge klar i slutningen af januar. Nørre Snede Byinvest forventer fortsat, at byggeriet af begge punkthuse kan igangsættes i foråret 2019.

De 26 lejligheder i Nama-byggeriet får størrelser fra 66 til 161 kvadratmeter, og hver bolig får et oplagsrum i kælderniveau. Lejlighederne udbydes som ejerlejligheder, men en del af lejlighederne købes af investorer med udlejning for øje.

Museum Midtjylland gennemførte i december udgravninger både på Nama-grunden og på nabogrunden mod nord på Vinkelvej. Der blev ikke fundet andet end nogle få potteskår, og arkæologerne har nu frigivet grundene til byggeri.

Det gælder ud over Nama-projektet også for det projekt med 21 almene tæt-lav boliger, som Domea vil opføre på den østlige del af Nama-grunden og på grunden på Vinkelvej.

Hvis man er nysgerrig efter detaljer om lejlighederne i Nama Parken, kan man se skitser, plantegninger og indikation af prisniveau hos EDC i Nørre Snede. Dem, der er interesserede i Domeas almene boliger, kan henvende sig til Domeas servicecenter i Horsens.

EMR A/S skal bygge Nama Parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce