Datter køber aktieandel i sin mors revisionsfirma

Karen Hansen Lyse (tv.) overdrager nu en del af RID Revision i Daugård til sin datter Anette Jacobsen. Foto: Michael Svenningsen

Datter køber aktieandel i sin mors revisionsfirma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anette Jacobsen, datter til indehaver af RID Revision Karen Hansen Lyse, bliver med køb af mindre aktiepost partner i det lokale revisionsfirma, der har til huse på Erhvervej 2 i Daugård.

Daugård: 2018 byder på et nyt partnerskab for RID Revision på Erhvervsvej 2 i Daugård. Indehaver Karen Hansen Lyse sælger en mindre aktieandel til sin datter Anette Jacobsen, 31. Partnerskabet træder i kraft ved udgangen af januar.

Anette Jacobsen er statsautoriseret revisor og har været ansat i RID Revision siden 2010 og er datter af stedets indehaver Karen Hansen Lyse.

Forud for sin ansættelse på Daugård-kontoret har Anette Jacobsen et uafsluttet økonomistudie fra Aarhus Universitet bag sig. Uddannelsen kvittede hun i begyndelsen af 4. semester og blev i stedet ansat hos et revisionsfirma i Aarhus i en administrativ stilling, hvorfra hun ni måneder inde i sin ansættelse, i 2008, fik tilbudt en elevstilling og begyndte som led i uddannelsen at læse HD.

Da jeg trådte ind i branchen for en del år siden efterhånden, havde jeg umiddelbart ikke i tankerne, at jeg skulle ende med at være statsautoriseret revisor. Den vision og dermed nye tanker om mit engagement i RID Revision har jeg sidenhen nærmet mig mere og mere.
Anette Jacobsen

Ingen familiesnak

To år senere kunne Anette Jacobsen kalde sig revisorassistent og fik derefter job hos RID Revision i Daugård. Her blev aftalen mellem mor og datter, at de ikke skulle tale private anliggender på kontoret. Det var på daværende tidspunkt et krav og ønske fra Anette Jacobsens side for at kunne passe ind blandt stedets øvrige ansatte. Og sådan har det været lige siden.

- Ingen skal kunne mærke, at vi er mor og datter. For tanken om, at jeg skal være givet noget, fordi jeg er i familie med stedets indehaver, er på ingen måde tiltalende for mig. Derfor tænkte jeg, at jeg kunne være i firmaet et par år for at dygtiggøre mig. Og så skulle jeg videre, siger Anette Jacobsen.

Men hun blev glad for stedet, kollegerne, chefen og ikke mindst sine kunder.

- Pludselig havde jeg ikke lyst til at give afkald på noget af det. Jeg befandt mig godt og havde spændende udfordringer, siger Anette Jacobsen.

Nye tanker undervejs

Det er siden ansættelsen hos RID Revision blevet til en cand.merc.aud. for Anette Jacobsen.

- Da jeg trådte ind i branchen for en del år siden efterhånden, havde jeg umiddelbart ikke i tankerne, at jeg skulle ende med at være statsautoriseret revisor. Den vision og dermed nye tanker om mit engagement i RID Revision har jeg sidenhen nærmet mig mere og mere, fortæller Anette Jacobsen.

Seneste valg om overdragelse af en mindre aktiepost er nu blevet næste skridt i retningen mod mere indflydelse for Anette Jacobsen. Et valg, der også behager indehaver Karen Hansen Lyse.- Partnerskabet sker for at cementere, at Anette fortsætter sin karriere her i RID Revision. Jovist er jeg meget stolt af hende og hendes kunnen, siger Karen Hansen Lyse.

Datter køber aktieandel i sin mors revisionsfirma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce