ComputerCity lukker i Horsens

ComputerCity på Høegh Guldbergs Gade i Horsens er en af de butikker, som lukker. De ansatte fik beskeden i dag sammen med en fyreseddel. Arkivfoto

ComputerCity lukker i Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

horsens - ComputerCity lukker ni af sine 10 butikker i Danmark, og det går blandt andet ud over butikken på Høegh Guldbergs Gade i Horsens.

Det er kun butikken i Glostrup, der fortsætter, oplyser HK Handel.

Det har ikke været muligt at få en kommentar til lukningen fra ComputerCity.

Lukningen af de ni butikker berører 96 ud af i alt 126 medarbejdere, som afskediges.

De berørte medarbejdere fik beskeden tidligere i dag, men ComputerCity og HK har i overensstemmelse med reglerne for massefyringer forhandlet i et stykke tid, før fyringerne blev meldt ud.

- Det er altid sørgeligt at forhandle fratrædelsesvilkår, når arbejdspladser lukker. Men det er lykkedes HK Handel at få en aftale, der sikrer de opsagte medarbejdere i forhold til ikke planlagt ferie, vejledning, uddannelse og øvrige vilkår, siger HK Handels faglige chef, Kim Jensen.

Det forventes at de ni berørte butikker lukker senest 31. januar 2017.

HK Handel vil nu besøge varehusene og tage kontakt til de medlemmer, der er berørt af afskedigelserne for at orientere medarbejderne om, at hvis de er omfattet af butiksoverenskomsten mellem Dansk Erhverv Arbejdsgiver og HK Handel, har de ret til at få fri med løn til vejledning i fagforening og a-kasse.

Aftalen mellem ComputerCity og HK Handel giver derudover medarbejderne ret til 15 dages uddannelse med løn i opsigelsesperioden.

ComputerCity lukker i Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce