Brugskunst-forretningen Skattekisten flytter

Lisbeth Boelsgaard (t.h.) har fået en praktikant til at hjælpe sig i Skattekisten, Maiken Pagh Pacholski. Foto: Mikael Lund

Brugskunst-forretningen Skattekisten flytter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skattekisten flytter tættere på bymidten i Brande.

Brande: Officielt sker flytningen først fra på torsdag, men i praksis har butikken allerede været åben i et stykke tid. Det er blevet flyttedag for Skattekisten, som 1. juni sidste år rykkede ind i det tidligere solcenter på Storegade 26 i Brande. Nu rykker Skattekisten videre, ikke hen for enden af regnbuen, men knap 100 meter nærmere bymidten og Torvet til de lokaler, hvor BlosterAtelie lå indtil sidste sommers konkurs.

Ved samme lejlighed udvider Lisbeth Boelsgaard Skattekistens sortiment, meget passende med netop blomster. Både til indendørs og udendørs brug, også dekorationer - også lidt mere langtidsholdbare - faktisk alt andet end afskårne blomster, forklarer butiksindehaveren fra Blåhøj.

Hun går med flytningen fra godt 100 til 185 kvadratmeter gulvareal i gadeplan, og som en ikke uvæsentlig sidegevinst kan hun nu samle lageret i butikken i stedet for at valfarte til og fra hjemmet efter varer.

Som noget nyt introducerer Lisbeth Boelsgaard "ugens værtindegave", som vil blive lavet i et begrænset oplag til en overkommelig pris og vil være forskellig fra uge til uge.

Til at hjælpe sig i butikken har hun hyret en praktikant, Maiken Pagh Pacholski, og derudover har hun kvalificeret assistance at trække på i forhold til blomsterne, som hun (endnu) ikke selv har den helt store erfaring indenfor.

Flytningen ændrer ikke på Skattekistens åbningstider, der som hidtil er fra torsdag til lørdag.

Brugskunst-forretningen Skattekisten flytter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce