Brugs bukker under for dårlig økonomi - lukker til december

Bo Blynning tiltrådte som uddeler sidste år, men nu må han sige farvel til Dagli'Brugsen i Ejstrupholm, da butikken lukker 14. december. Arkivfoto

Brugs bukker under for dårlig økonomi - lukker til december

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

14. december er sidste dag i Dagli'Brugsen i Ejstrupholm. Dårlig økonomi er årsagen til lukningen.

Ejstrupholm: Dagli'Brugsen i Ejstrupholm lukker 14. december. Denne triste meddelelse står nu at læse på et opslag i butikken. Årsagen til lukningen er, at butikken i flere år har haft svigtende omsætning og kørt med underskud.

Brugsens uddeler Bo Blynning oplyser, at ophørsudsalget allerede så småt er ved at gå i gang, og personalet - tre voksne fastansatte og en række ung-medarbejdere - har modtaget deres opsigelser.

- Coop har lovet personalet at hjælpe dem med at komme videre - det er jeg glad for, siger Bo Blynning.

Selv ved han endnu ikke, hvad fremtiden vil bringe for ham selv, men han håber, at der kan være en stilling til ham et andet sted i Coop-koncernen.

Den 43-årige Bo Blynning har ikke været så længe på posten som brugsuddeler i Ejstrupholm. Han tiltrådte i oktober 2017, hvor han afløste Peter Froberg, der var blevet uddeler i Dagli'Brugsen i Voel.

Dagli'Brugsen i Ejstrupholm ligger på adressen Østergade 1, og Bo Blynning kan endnu ikke sige, hvad der skal ske med bygningen, der er ejet af Coop Ejendomme.

- Men det er byens bedste beliggenhed, siger han.

Resultaterne gennem de senere år har ikke været tilfredsstillende.
Bo Blynning, brugsuddeler

For langt op

- Resultaterne gennem de senere år har ikke været tilfredsstillende, og det er det, der gør, at man nu siger, at nu er der for langt op af suppedasen til, at det kan rettes op igen. Jeg kan godt forstå, at man kigger på budgetterne og tallene og tager en beslutning derudfra, siger Bo Blynning, der ellers havde taget hul på en renovering af butikken.

Der er en Spar-købmand og en slagter i Ejstrupholm samt flere specialbutikker, men ingen større supermarkeder.

Lukningen af Brugsen er ikke godt for lokalsamfundet, mener uddeleren.

- Min bekymring er, at det er starten på noget noget skidt. Men hvad man skal gøre - ud over at støtte det lokale - har jeg ikke nogen løsning på. Det er jo en holdningsændring, der skal til, siger Bo Blynning.

Nyheden om lukningen har allerede bredt sig:

- Folk er kede af det. Men langt de fleste forstår det, når man forklarer det, siger brugsuddeleren.

Brugs bukker under for dårlig økonomi - lukker til december

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce