Afgørelse: Turistforeningen lukker

Ikast-Brande Turistforening lukker, og turistchef Jette Nielsen er en af dem fra turistkontoret, der bliver opsagt. Foto: Jens Wognsen

Afgørelse: Turistforeningen lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikast-Brande Turistforening bliver nedlagt, og kontoret lukkes.

Ikast/Brande: Det er en sorgens dag for turismen. Sådan lød den umiddelbare reaktion fra formanden for Ikast-Brande Turistforening, Lars Andresen, da stemmerne fra den anden ekstraordinære generalforsamling mandag var talt op tirsdag aften.

På grund af en fejl i indkaldelsen til generalforsamlingen var stemmeoptællingen udskudt et døgn, så medlemmer, der havde hæftet sig ved den fejlagtige ugedag tirsdag fremfor datoen 7. januar i indkaldelsen også havde mulighed for at gøre deres indflydelse gældende, men som forventet dukkede der ingen op.

Dermed kunne de to stemmetællere, Jan Svendsen og Mikael Lund, overvåget af formanden tage hul på at tælle de 17 afgivne stemmer.

For at bestyrelsens forslag om en nedlæggelse kunne vedtages, skulle mindst to tredjedele svarende til 12 stemmer være for forslaget, og da stemmerne var talt op, var der 13 stemmer for og 4 imod.

Personale opsiges

Dermed er nedlæggelsen af Ikast-Brande Turistforening en realitet, og bestyrelsen har nu en opgave tilbage: At afvikle foreningen. Det betyder blandt andet opsigelse af personalet, herunder turistchef Jette Nielsen, og opsigelse af lejemålet i stueetagen i det (helt) gamle rådhus på Storegade i Brande.

- Vi kan ikke gøre andet end at tage det til efterretning, konstaterede Lars Andresen, der som supplement kunne oplyse, at en eventuel formue ved foreningens endelige ophør senest med udgangen af juni 2019 skal anvendes i henhold til foreningens formålsparagraf, det vil sige til turistformål.

Afgørelse: Turistforeningen lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce