SF'er skyder tilbage: Indlæg fra Venstre er propfyldt med misinformation


SF'er skyder tilbage: Indlæg fra Venstre er propfyldt med misinformation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Paw Amdisen, Hindbærhegnet 8, Horsens, byrådsmedlem (SF) og næstformand for børne- og uddannelsesudvalget i Horsens Kommune
Billede
Debat. 

Læserbrev: Jeg indrømmer, at det indledningsvist er en sjov leg med formen, at Ole Dahl Kristensen kopierer mit oprindelige indlæg i sin replik til mig i Horsens Folkeblad 9. april.

Men når man læser lidt længere ned i indlægget, er der ikke så meget mere at grine af, da indlægget er så propfyldt med misinformation, at det kalder på en replik.

Første led i Oles og Venstres misinformation: Den sag, som vi behandlede på torsdagens udvalgsmøde, handlede ikke, som Ole påstår i sit indlæg, om at flytte skoleaktiviteterne på Lindvigsvej til Kildegade. Som Ole udmærket ved, var det forslag, administrationen fremlagde, at forældrene og børnene selv ville kunne vælge, om de ville flytte til Kildegade eller Fussingsvej.

Andet led i misinformationen: Beslutningen om at lukke Lindvigsvej var klappet af på forhånd. Nej, på intet tidspunkt. Derimod var der politisk enighed om, at administrationens forslag skulle diskuteres i udvalget. I øvrigt burde det måske undre Ole Dahl Kristensen, at sagen ikke blev vedtaget, når den nu var klappet af mellem S og SF.

Tredje led i misinformationen: SF og S blev "klogere" og "accepterede" at give forvaltningen en ny opgave med at lave en handlingsplan for Lindvigsvej. Nej, vi blev ikke klogere eller accepterede noget, andre kom med. Vi stillede derimod lige præcis det ændringsforslag til administrationens indstilling, som Ole nu fremstiller, som om det var noget, vi accepterede. Selvfølgelig accepterede vi forslaget. Forslaget var jo vores eget!

Ole Dahl Kristensen efterlyser SF's skolepolitiske visioner. Det kan siges meget kort: Vi vil styrke folkeskolen. Også i midtbyen.

Venstres skolepolitiske visioner kan jeg derimod være meget i tvivl om. Især når man i Østbirk Avis kan læse, at partiets gruppeformand, Martin Ravn, vil lukke udskolingerne på folkeskolerne i Højvangen, Dagnæs, Bankager og Østerhåb, og sammen med udskolingen på Lindvigsvej samle dem i en ny mastodontudskoling i Horsens Gymnasiums bygninger.

Det er bestemt ikke en "vision", vi deler i SF.

Når man læser lidt længere ned i indlægget, er der ikke så meget mere at grine af.

SF'er skyder tilbage: Indlæg fra Venstre er propfyldt med misinformation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce