Mere pant sikrer færre flasker i naturen


Mere pant sikrer færre flasker i naturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Michael Aastrup Jensen, folketingsmedlem (V), valgt i Østjylland
Billede
Debat. 

Læserbrev: Nu bliver juice- og saftflasker udstyret med det danske pantmærke. Det betyder, at yderligere 6000 tons emballage vil blive genanvendt.

Det er rigtig gode nyheder i forhold til at sørge for, at plastik ikke ender i naturen og gør skade på dyrelivet.

Det bliver stadig mere populært at købe eksempelvis friskpresset juice, og derfor stiger mængden af plastikflasker tilsvarende.

Pantsystemet fungerer rigtig godt, faktisk er det 90 pct. af alle pantflasker og dåser, der bliver genanvendt. Det er derfor helt oplagt at få juice- og saftflaskerne med, sådan som det også er sket med flasker til kildevand og iste.

Det skal være let for forbrugerne at bidrage til den grønne omstilling uden at gå på kompromis med den måde, vi ellers lever på.

Her er pantsystemmet en meget effektiv måde til at fremme den grønne omstilling. Her kan vi alle sammen være med til at gøre en forskel i dagligdagen; det kræver faktisk ikke andet end en tur forbi pantautomaten i ny og næ.

I Venstre er vi meget optaget af den grønne omstilling. Det er imidlertid ikke nogen religion for os.

For os er det at passe på natur og miljø blot sund fornuft, og når der så tilmed kan være arbejdspladser i at satse på grønne løsninger, så gælder det bare om at komme i gang.

I Venstre er vi meget optaget af den grønne omstilling. Det er imidlertid ikke nogen religion for os. For os er det at passe på natur og miljø blot sund fornuft.

Mere pant sikrer færre flasker i naturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce