Fagforeningsformand: EU gi'r ondt i maven


Fagforeningsformand: EU gi'r ondt i maven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Hans Martin Andersen, Dalgade 5, Horsens, formand for Malernes Fagforening i Midtjylland
Billede
Debat. 

Læserbrev: Det er vigtigt at vide, at der er taget ordentligt hånd om vores børn, når vi er på job.

Man går på job for at udfylde det, som politikerne kalder samfundskontrakt. Gå på arbejde, tjene penge og betale skat.

Ikke alle springer ud af sengen for at gå på job. Mange slæber sig væk fra morgenhyggen. De afleverer et grædende barn for at gå på et arbejde, der slider på krop og psyke.

Vi skal alle overholde kontrakten og dermed bidrage til samfundet. Det må derfor være et krav, at vi kan være trygge ved, at vores børn er i et ordentligt dagtilbud, og at vi ikke skal gå derfra med ondt i maven.

Desværre oplever vi, at der bliver skåret på den offentlige velfærd. Selvom vi ved, at de ansatte, der er i dagtilbuddene, gør alt, hvad der er menneskeligt muligt, tror jeg, alle har oplevet, at der ikke er hænder nok til at tage sig af børnene.

Det gør det svært at passe sin "samfundskontrakt", hvis mor og far skal gå fra dagtilbuddet med ondt i maven af bekymringer om, hvorvidt ens barn nu også bliver set af en voksen.

Hvorfor skal det være sådan?

Kommunerne er bundet på hænder og fødder af budgetloven, der sætter grænser for de kommunale udgifter til service - de varme hænder. Loven er en direkte implementering af EU's finanspagt, der kræver restriktioner i den offentlige udvikling.

Der er altså en direkte linje fra EU til de forringelser, vi mærker på vores velfærd.

Spørgsmålet er egentlig, hvor længe vi skal acceptere, at EU skal give os ondt i maven.

Jeg stemmer på Folkebevægelsen mod EU.

Kommunerne er bundet på hænder og fødder af budgetloven, der sætter grænser for de kommunale udgifter til service - de varme hænder. Loven er en direkte implementering af EU's finanspagt, der kræver restriktioner i den offentlige udvikling. Der er altså en direkte linje fra EU til de forringelser, vi mærker på vores velfærd.

Fagforeningsformand: EU gi'r ondt i maven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce