De seneste seks år har lært mig, at dét at lære af historien kun er noget, vi siger


De seneste seks år har lært mig, at dét at lære af historien kun er noget, vi siger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Kirsten Maise Pedersen, Pilevænget 20, st. tv., Vejle
Billede
Debat. 

Læserbrev: Brochuren "Bees, Birds and Mankind - Destroying Nature by Electrosmog" af Ulrich Warnke er udgivet af The Competence Initiative for the Protection of Humanity, Environment and Democracy, et interdisciplinært fællesskab af videnskabfolk og læger, og er tænkt som en "korrektion af trivialiserende oplysning, der ikke beskytter, men medfører fare".

I forordet beskrives Ulrich Warnke som en bioforsker, der ved mere om naturens elektromagnetiske husholdning end de fleste, og at han viser, hvor vist og fintfølende naturen har benyttet elektriske og magnetiske felter i skabelsen af liv.

Netop af den grund kan han på overbevisende vis kritisere, hvor tåbeligt og uansvarligt nutiden griber ind i denne husholdning, bygget op over millioner af år, og vise, hvor kortsynet vi behandler ikke kun vores helbred og økonomi, men især også fremtidige generationers ret til liv.

Brochuren er fra 2007. 12 år gammel!

Professor emeritus i biokemi Martin Pall udarbejdede en 90-siders rapport i forbindelse med den 5G-forskerappel, de nordiske statsministre også modtog 27. juni 2018, hvor han dokumenterer mindst otte forskellige måder, hvorpå elektromagnetiske felter og stråling kan skade os, herunder kræft, neurologiske og neuropsykiatriske lidelser.

Om 5G forudser Pall, at de højere frekvenser vil ramme insekter, planter og træers blade ekstra stærkt. Den større overflade i forhold til volumen gør, at millimeterbølgerne vil absorberes i hele kroppen og ikke primært i overfladen som på større dyr, og som følge spår han bl.a. hurtigere artsudryddelse og voldsommere skovbrande.

Men hverken Warnkes eller Palls evidens, emf-forskernes 5G-appel, de mange andre forsker- eller lægeappeller de seneste årtier, Europarådets Resolution 1815 med meget mere lader til at interessere eller passe ind i det "trivialiserende" medienarrativ, der ofte fremstår selvsmagende hipt, smart-i-en-fart-"Detektor-journalistisk", hvor kildekritik og dybdeborende indblik lader til at basere sig på gentagelse af allerede anvendte "troværdige kilder" og den deraf "etablerede viden".

De seneste seks år har lært mig, at dét at lære af historien kun er noget, vi siger; at samfundets kærlighed til vore børn og livet er betinget; og at mørke skal konfronteres.

Hvor tavst skal dette forår blive?

Netop af den grund kan han på overbevisende vis kritisere, hvor tåbeligt og uansvarligt nutiden griber ind i denne husholdning, bygget op over millioner af år, og vise, hvor kortsynet vi behandler ikke kun vores helbred og økonomi, men især også fremtidige generationers ret til liv. Brochuren er fra 2007. 12 år gammel!

De seneste seks år har lært mig, at dét at lære af historien kun er noget, vi siger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce