Præriefest nummer 50 er på skinner

Billedet her er fra den tid, da små prærievogne blev sendt ud i oplandet for at gøre reklame for Præriefesten. Billedet er blevet delt flittigt, da arrangørerne gerne vil have at vide, hvem personerne på billedet er.

Præriefest nummer 50 er på skinner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nr. Snede - Selv om det først sker i august, er planlægningen af åres Præriefest i Nr. Snede allerede godt i gang. Der bliver nemlig tale om en 50 års jubilæumsudgave, og der bliver derfor gjort noget ekstra ud af festen, der er en af de ældste byfester i Danmark.

"Præriefesten blev afholdt første gang i 1968. Idéen opstod på Fyn hos fire unge mænd. Overskuddet fra festen skulle gå til at bygge en hal i Nr. Snede. Der var mange skriverier i avisen, idet sognerådet kaldte det en drukfest, som burde stoppes! Men det blev den som bekendt heldigvis ikke, og vi er mange, der har rigtig gode oplevelser fra præriefesten, og mange har måske også oplevelser, der er lidt i en tåge", lyder det fra 50 års jubilæums-udvalget og "sherifferne", der er tovholdere for festen.

Lille Palle og Thulesen Dahl

Arrangørerne oplyser, at der igen opstilles et nostalgitelt op på festpladsen, hvor gamle minder kan opfriskes i fotoalbums og avisudklip.

Og apropos nostalgi vil musikeren Lille Palle underholde, som han også gjorde det til Præriefesten i 1973. Lille Palle skal lære at spille "Nørre Snede valsen", der blev skrevet til den første Præriefest i 1968.

Flere andre kendte dukker op. Kristian Thulesen Dahl skal holder jubilæumstale, og Stig Rossen og Vennerne spiller op til dans.

Præriefesten afholdes over fire dage - nemlig 24., 25., 26. og 27. august.

Præriefest nummer 50 er på skinner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce