Nr. Snede varmer op til kulturnat

Arkivfoto

Nr. Snede varmer op til kulturnat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nr. Snede - Kulturnatten i Nr. Snede er på trapperne, og i byen er der allerede nu mange foreninger og personer, der er i gang med at varme op til kulturelle begivenheder fredag 14. oktober.

Alle aktiviteter vil denne nat - eller rettere aften - foregå mellem klokken 19 til 21.

Aftenen vil i store træk foregå på følgende måde. Midtbyen vil være lukket af for al trafik. Gadelysene vil være slukket. Den eneste belysning vil være haveblus og forskellige bål, der passes af FDF'ere, oplyser arbejdsgruppen bag projektet. Det er Nskubib (Nørre-Snede Kultur- og Biblioteksforening), der står for arrangementet sammen med menighedsrådet, FDF, Røde Kors, jagtforeningen, gymnastikforeningen og flere andre foreninger og grupper.

Byens butikker vil være åbne i løbet af kulturnatten, og man kan få godbidder flere steder. Der bliver lavet en kakaobar, hvor man gratis kan få varm kakao og småkager. Over forskellige bål kan man riste skumfiduser. I et telt på byens torv vil man kunne se jagtforeningen slagte et rådyr og stege rådyrkød på grill som smagsprøver. Desuden vil byens flygtninge lave deres hjemlands mad og servere smagsprøver, også i teltet.

Der vil være forskellige former for optræden. Der vil blandt andet være dans og optræden af flygtningene. Gymnastikforeningen vil lave rope skipping på torvet. I kirken vil der være små koncerter med skolekoret, kirkekoret og centerkoret, og der vil være en bogbyttebar, hvor man kan enten bytte en bog eller få en bog.

Sidste år kom der cirka 400 personer og deltog i kulturnatten.

Nr. Snede varmer op til kulturnat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce