Horsens inviterer til grandprix-morgengymnastik

Barthelot er en erfaren instruktør og har bl.a. haft sit eget dansekompagni. Pressefoto

Horsens inviterer til grandprix-morgengymnastik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HORSENS - Barthelot, kendt fra DR3's "Morgengymnastikken", sørger for, at Horsens bliver varmet op til grandprix-festen, når Forum Horsens lørdag 13. februar lægger hus til årets Melodi Grand Prix 13. februar. Det sker med gymnastik for enhver - unge som gamle.

Barthelot lægger ud dagen før den store grandprix-fest, dvs. fredag 12. februar. Kl. 10 vil han ved Kuben sørge for en grundig omgang mogengymnastik til de fremmødte.

- Vi håber, at både skoler og bynære arbejdspladser er friske på at tage en halv time ud af kalenderen for at være med, siger tovholder på grandprix-optakten, kulturkonsulent Lene Bjarke Skov og lover, at der bagefter vil være en kop morgenkaffe og vand til de seje.

På selve grandprix-dagen fredag 13. februar bliver der kl. 10 igen inviteret til morgengymnastik i fanzonen ved Kuben, denne gang henvendt til hele familien. Det kan betale sig at gøre lidt ekstra ud af træningsforeberedelserne, for arrangørerne lokker med billetpræmier til det sejeste outfit - og hvordan man vælger at tolke det oplæg, står enhver frit for.

Erfaren instruktør

Barthelot Ekeme Same er en erfaren herre. Uddannet i moderne og klassisk dans i Holland, hvorefter han var koreograf for Camerouns nationalballet. Siden har han været ansat ved en række dansekompagnier og har også stået i spidsen for sit eget kompagni, Afro Nova. I dag bor han i København.

Barthelot kommer ikke til at kede sig, mens han er i Horsens. Han kigger også forbi de deltagende klasser i Skole-MGP på Horsens Ny Teater, og fredag 12. februar kl. 15 tager han på Præsthøjgården og er gæsterinstruktør på lokalcentrets gymnastikhold - med deltagere fra 70 til 86 år.

Horsens inviterer til grandprix-morgengymnastik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce