Unge erhvervsfolk gøder jorden for stor byfest

Disse fem initiativtagere fra Brædstrup vil arrangere koncerter og byfest i Folkeparken næste år. De fem er fra venstre Søren Rasmussen, Anders Olesen, Helle Pørtner Voldby, Søren Jørgensen og Allan Kåstrup. Foto: Søren E. Alwan

Unge erhvervsfolk gøder jorden for stor byfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byfest med musik og underholdning skal være med til at øge sammenhængskraften i Brædstrup.

Brædstrup: Folkeparken i Brædstrup skal næste år danne rammen om en stor byfest, der både vil byde på musik, mad og underholdning for børn og voksne. En gruppe på fem lokale initiativtagere har slået kræfterne sammen og er nu gået i gang med at forberede arrangementet.

De har allerede fundet en dato - lørdag 25. maj.

Et tidspunkt, der er velvalgt, fordi det ikke ramler sammen med større musikfestivaler i nærheden eller tilsvarende lokale begivenheder.

- En hel del mennesker i Brædstrup har i de senere år efterlyst et arrangement i Folkeparken, og derfor har vi fået ideen til en byfest. Arbejdstitlen er foreløbig "Bakkelandets Byfest", fortæller en af initiativtagerne, Helle Pørtner Voldby, der har dannet en styregruppe sammen med Anders Olesen, Søren Rasmussen, Allan Kåstrup og Søren Jørgensen, der alle er lokale, yngre erhvervdrivende.

De fem lægger op til, at lokale foreninger og også virksomheder meget gerne må "spille med" og være med til at få byfesten til at falde på plads.

- Vi håber på bred opbakning fra foreningslivet og lokale firmaer, understreger Helle Pørtner Voldby.

Styregruppen
Styregruppen består af følgende:Anders Olesen, revisor ved Roesgaard.

Søren Jørgensen, ejer af SJ Auto.

Allan Kåstrup, produktionsteknolog ved Grædstrup Stål.

Søren Rasmussen, ejer af Rastek VVS.

Helle Pørtner Voldby, ejer af PHC Ejendomme.

Disse fem søger nu hjælp fra borgere, foreninger eller firmaer, der vil hjælpe og bidrage med diverse praktiske ting såsom at stille toiletvogne til rådighed, telte, borde og stole med mere.

Helle Pørtner Voldby er kontaktperson og kan kontaktes på helle@phcejendomme.dk
Styregruppen bag
Styregruppen bag "Bakkelandes Byfest" har allerede udset sig det mest egnede område i Folkeparken. Festen skal holdes 25. maj. Foto: Søren E. Alwan

Både for børn og voksne

Ikke mindst skal der selvfølgelig helst komme godt med gæster.

- Det kræver jo, at folk kommer ud af stuerne, så vi skal sørge for, at arrangementet bliver kendt, siger Søren Rasmussen.

Der skal være noget både for børn og voksne, og det er planen, at man om formiddagen vil begynde med de børne- og familievenlige aktiviteter i samarbejde med Jonna W. Andersen, der sidste år stod i spidsen for en børne-kulturfestival i parken.

Senere på dagen tipper musikken og arrangementet i retning af det mere voksne publikum.

Gennem en årrække var der Brædstrup Rock i Folkeparken. Disse ellers ret populære koncerter stoppede i 2012, fordi udgifterne var blevet for høje i forhold til indtægterne.

Byfesten i Folkeparken bliver et noget anderledes koncept. Her bliver der i hvert fald til at begynde med ikke lagt op til de meget kendte og dermed forholdsvis dyre orkestre, men der bliver satset mere bredt.

Styregruppen er begyndt at undersøge musik-markedet, og der er blandt andet taget kontakt til et Kim Larsen kopi-band. Men de kommende måneder bliver der arbejdet intenst med at få programmet på plads.

Kan udvides

- Hvis vi føler, at der er opbakning til arrangementet i 2019, vil vi gerne udvide det, så det i 2020 kommer til at løbe over flere dage - eventuelt med gade- og firma-fodbold, opvisninger og en masse andre former for aktiviteter og underholdning, fortæller Helle Pørtner Voldby.

Styregruppen er i dialog med områdesekretariatet i Horsens Kommune, for det handler også om udvikling af Brædstrup:

- Vi mærker, at kommunen viser stor opbakning og interesse omkring arrangementet. Jeg tror på, at vores by er i udvikling, og et arrangement, som man har fælles interesse i, kan få de sociale relationer til at blomstre. Vores ambition er ikke kun en fælles fest, men at bidrage til en stærkere sammenhængskraft lokalt, siger Helle Pørtner Voldby.

Unge erhvervsfolk gøder jorden for stor byfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce