Ung iværksætter fra Brædstrup fik luft under vingerne

Anders Fogh fik for et år siden ideen til firmaet Startup Central, som hjælper iværksættere med at komme i gang. Firmaet har nu været "fødselshjælper" for over 30 nye firmaer. Arkivfoto

Ung iværksætter fra Brædstrup fik luft under vingerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Firmaet Startup Central, der blev startet for et år siden af 26-årige Anders Fogh fra Brædstrup, har oplevet fremgang.

Brædstrup: Den unge iværksætter Anders Fogh fra Brædstrup har haft et travlt og aktivt år med sin virksomhed Startup Central, der hjælper nye iværksættere i gang.

Det er nu nøjagtigt et år siden, at 26-årige Anders Fogh gik i luften med Startup Central, og det er bare gået derudad, fortæller han:

- Det har været et vildt år, men vi har ramt noget rigtigt. Vi har hjulpet godt 30 nye virksomheder i gang over hele landet, og vi hjælper også eksisterende virksomheder med at spare penge. Vi har nu over 2000 medlemmer, og jeg har fået to ansatte - en sælger og en marketingsmand, oplyser Anders Fogh.

Anders Fogh driver stadig firmaet fra hjemadressen i Brædstrup, men på et tidspunkt er det ikke usandsynligt, at firmaet finder forretningslokaler uden for hjemmet, da der som nævnt er vækst.

Startup Central
  • På hjemmesiden www.startupcentral.dk kan kommende iværksættere benytte sig af en skabelon til forretningsplan og budget.
  • Desuden kan de få adgang til investeringspartnere, coaches og "business angels", der spotter gode ideer.
  • Derudover tilbydes de et regnskabsprogram, lønsystem, juridiske skabeloner m.m.

Foredrag med Casa-stifter

Startup Central arrangerer også foredrag med kendte iværksættere. Sidste år stod firmaet bag et velbesøgt foredrag med den kendte iværksætter Morten Larsen, manden bag firmaet "Hungry", som besøgte Hotel Pejsegården og fortalte om sine aktiviteter for godt 70 tilhørere.

Om kort tid arrangerer Startup Central endnu et foredrag, og det bliver med et af de helt store erhvervsnavne - nemlig Casa-stifteren Michael Mortensen fra Horsens. Han besøger Hotel Pejsegården den 28. marts og fortæller om sin karriere om erhvervsmand og iværksætter.

- Michael Mortensen har virkelig noget på hjerte. Han begyndte allerede som 13-årig, og nu er han 46 år og har startet flere virksomheder Og så er han jo en lokal storprofil - det kan vi ikke komme udenom, siger Anders Fogh.

Foredraget med Michael Mortensen er for alle interesserede - man kan skaffe billetter ved at henvende sig til Startup Central.

Anders Fogh lægger mange timer i sin virksomhed, og hustruen Nanna har også egen virksomhed som negletekniker i Brædstrup. Samtidig har parret fire børn, så de har lidt at se til.

På spørgsmålet om, hvordan man får tid til så meget, svarer han:

- Det handler om god planlægning, tror jeg. Men det, vi laver, er jo også en passion for os - det føles ikke som arbejde, siger han.

Ung iværksætter fra Brædstrup fik luft under vingerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce