Udvalgsformand: Svært at nå kro-møde inden 1. januar

Martin Ravn (V), formand for plan- og miljøudvalget i Horsens Kommune, mener, at det kan være svært at nå at holde et debatmøde om kro-projektet inden 1. januar. Foto: Morten Pape

Udvalgsformand: Svært at nå kro-møde inden 1. januar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalgsformand Martin Ravn (V): Vi må afvente hørings-svarene og se, hvad der ligger der.

Brædstrup: Høringsfristen omkring lokalplanforslag 313, der beskriver byggeprojektet ved Brædstrup Kro, er 1. januar. Der er klager på vej - blandt andet om skygge-effekter af det påtænkte etagebyggeri og projektets indflydelse på det nuværende boligmiljø.

Nu er der så kommet et borger-forslag om at holde et hørings- og debatmøde på kroen inden 1. januar, men formanden for Horsens Kommunes plan- og miljøudvalg, Martin Ravn (V) mener, at det er for kort varsel.

- Der er jo kun omkring en uge til, det er jul, så det bliver meget svært at nå at få sådan et møde i stand inden 1. januar. I denne omgang tror jeg, at vi må afvente hørings-svarene og se, hvad der ligger der. Det er svært at vide endnu, hvordan stemningen er. Men hvis vi kan se, at der kommer mange høringssvar, kan det give anledning til, at vi måske skal give noget mere information omkring projektet og tage en mere gennemgående debat, inden det bliver sendt videre til økonomiudvalget og byrådet, siger Martin Ravn.

- Jeg synes, man skal se på, at der allerede er to fire-etagers bygninger i området. Men kroen har selvfølgelig ligget der i mange år, og der er en hel del følelser omkring den. Her er det så blot, at man skal huske, at det ikke er investorer udefra, der er kommet med ideen. Det er kro-ejerne selv, der vil sælge, og de kender historikken, og de ved, om der er grundlag for at drive kroen videre - og det har de klart vurderet, at det er der ikke. Det er ikke længere en god forretning ar drive kroen. Derfor vil de gerne tilføre noget nyt til Brædstrup med et nybyggeri. Det må vi have respekt for, og så må vi se, hvad borgerne siger, lyder det fra Martin Ravn.

Udvalgsformand: Svært at nå kro-møde inden 1. januar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce