To butikker på hovedgaden flytter hver for sig

Susanne Brandi og Janne Skov (forrest) har delt butik og showroom i Bredgade i over to år. Foto: Henrik Sandvad

To butikker på hovedgaden flytter hver for sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pladsen er blevet for trang for Fru Skov og Brandi Living i Brædstrup, så derfor flytter de to butikker nu fra hinanden.

Brædstrup: Efter godt og vel to år i det samme lokale i "De unges hjem" på Bredgade 11 i Brædstrup, er der brug for mere plads hos Fru Skov og Brandi Living. De to butikker har derfor besluttet at flytte hver for sig.

- Vi er vokset ud af bygningen, men bestemt ikke ud af byen, siger de to ejere af Fru Skov, Janne Skov, og Brandi Living, Susanne Brandi, der har holdt meget af at have butik sammen.

Vi er vokset ud af bygningen, men bestemt ikke ud af byen.
Janne Skov og Susanne Brandi, indehavere

Mere plads til lækkerier og café

Fra 3. november, når Fru Skov fejrer sin fire års fødselsdag, bliver der mere plads til fransk køkkengrej, vine og alverdens lækkerier, når Fru Skov udvider butikken med 100 kvadratmeter i det område, der indtil nu har huset Brandi Livings showroom. Der bliver desuden gjort plads til bedre og større caféområde.

- Jeg glæder mig til at kunne tilbyde kunderne endnu flere fantastiske varer og ikke mindst at udvikle caféen. Det bliver ikke en café med servering, men et lille sted, hvor man kan nyde en kop kaffe og nogle af butikkens lækkerier. Samtidig giver den ekstra plads også mulighed at lave nogle arrangementer i butikken, som har været svært før, så den ekstra plads er virkeligt tiltrængt, siger Janne Skov.

Mere plads til møbler

Mens Fru Skov ser frem til flere kvadratmeter, gør Brandi Living sig klar til at flytte til nyrenoverede lokaler i Brædstrup Erhvervspark på Østergårdsvej, som er under fem minutter fra den nuværende placering.

Susanne Brandi startede Brandi Living i Sdr. Vissing i 2005 og lever af køb, salg og produktion af møbler.

Også Brandi Living har brug for mere plads, da Susanne Brandi har brug for anderledes værkstedsfaciliteter til blandt andet at fremstille sine unikke vitrineskabe, tallerkenrækker og massive langborde, som hun sælger i sin webshop.

- Der er stor efterspørgsel på unikke møbler, og det kræver bedre værkstedsfaciliteter. I mine nye lokaler bliver der plads til showroomet, men også til at være kreativ, og samtidig kere sig om og arbejde med møblerne, inden de finder vej til mine kunders hjem, siger Susanne Brandi.

Lykkelig skilsmisse

Indtil Brandi Livings nye lokaler er blevet istandsat, rykkes møblerne ud på det fælles lager, hvor kunder stadig har mulighed for at komme og se møblerne. - Det har været meget givende at kunne sparre med hinanden i hverdagen, men når vi begge har travlt og nu også mangler kvadratmeter, har vi været nødt til at finde en ny løsning, som gør, at vi hver især får plads nok til at udvikle vores virksomheder. Men vi kommer selvfølgelig til at savne hinanden, siger Susanne Brandi og Janne Skov samstemmende.

To butikker på hovedgaden flytter hver for sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce