Thaimassage afløser akupunktør i Bredgade

Nootchareng Daugbjerg har åbnet en ny thaimassageklinik i Brædstrup. Foto: Morten Pape

Thaimassage afløser akupunktør i Bredgade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brædstrup Thai Massage er navnet på byens nye massagested. Bag det står 47-årige Nootcharen Daugbjerg fra Brædstrup, som allerede nu har fået en fast kundekreds.

Brædstrup: 2. maj slog en ny massageklinik dørene op på Bredgade 20 i Brædstrup. Brædstrup Thai Massage hedder byens nye klinik, og hvis nogen synes, der er lidt navnesammenfald med den thaimassage klinik, som åbnede i Bredgade sidste år, Brædstrup Thai Wellness, er det ikke helt tilfældigt.

Den nye indehaver af Brædstrup Thai Massage, 47-årige Nootchareng Daugbjerg, har nemlig tidligere været ansat i Brædstrup Thai Wellness og er gode veninder med indehaveren, men nu synes hun, det var tid til at stå på egne ben.

- Jeg fik godt nok et lille puf af min kæreste, men jeg elsker at lave massage, og jeg har også tidligere arbejdet i en massageklinik i Skanderborg, fortæller Nootchareng Daugbjerg.

Hun er blevet rigtig glad for sin nye butik, som tidligere husede en akupunktør, og hun har allerede fået opbygget sin egen kundekreds.

- Jeg er glad for at kunne hjælpe folk, som har ondt. Thaimassagen er også godt for folk, som trænger til at slappe af og stresse ned, for massagen er meget afslappende, siger Nootchareng Daugbjerg.

Jeg har boet i Brædstrup i halvandet år, og jeg synes, det er en rigtig dejlig by. Folk er søde og venlige og gode til at hjælpe hinanden. Min søn på 11 år er også blevet rigtig glad for skolen og har fået mange kammerater.
Nootchareng Daugbjerg
Udsmykningerne og buddaen er med til at ønske både kunder og klinikken alt det bedste. Foto: Morten Pape
Udsmykningerne og buddaen er med til at ønske både kunder og klinikken alt det bedste. Foto: Morten Pape

Har to job

For Nootchareng Daugbjerg er der imidlertid ikke meget tid til afslapning. Ud over massageklinikken gør hun rent hos Nissens Kølerfabrik i Horsens. Det job klarer hun fra klokken 5 til 9, hvorefter hun kører til Brædstrup og åbner klinikken klokken 10 og har åbent indtil klokken 17 i hverdagene. De mange arbejdstimer er dog ikke noget, som rører Nootchareng Daugbjerg, som er tilfreds for sin nye tilværelse i Brædstrup.

- Jeg har boet i Brædstrup i halvandet år, og jeg synes, det er en rigtig dejlig by. Folk er søde og venlige og gode til at hjælpe hinanden. Min søn på 11 år er også blevet rigtig glad for skolen og har fået mange kammerater, siger Nootchareng Daugbjerg.

Hun kommer fra det nordlige Thailand og har boet cirka 16 år i Danmark. I Thailand arbejdede hun som optiker, hvor hun mødte en dansk mand, som hun blev gift med. Ægteskabet holdt imidlertid ikke, og nu har hun fundet en ny lykke med kæresten Jørgen Tams fra Brædstrup, som også har hjulpet med at få gjort den nye massageklinik klar til byens kunder.

- Mit håb med klinikken er, at alle kunder føler, at de får en god behandling, men selvfølgelig også, at det hele kommer til at gå godt, siger Nootchareng Daugbjerg.

Thaimassage afløser akupunktør i Bredgade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce