SuperBrugsen fjerner sin kiosk

Det er ved at være sidste gang, at der langes brød over disken fra SuperBrugsens kiosk. Den nedlægges, og i stedet kommer der tag-selv brødskabe. På billedet er det fra venstre Kristina Frisk og Birgit Jørgensen fra SuperBrugsen og til højre bager Erik Nielsen. Foto: Peter Hald

SuperBrugsen fjerner sin kiosk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SuperBrugsen i Brædstrup går snart i gang med ny ændring. Kiosk forsvinder, men der kommer tag-selv brødskabe.

Brædstrup: SuperBrugsen i Brædstrup går nu i gang med et nyt, stort projekt. Hele kiosk-afdelingen i den forreste del af butikken bliver fjernet, og i stedet rykker de tre kasselinjer længere frem. Samtidig bliver der opsat tag-selv brødskabe, så kunderne fremover selv kan tage brød og kager fra skabene. Et koncept, man kender fra mange andre supermarkeder.

Håndværkerne er gået i gang, og kunderne skal nok regne med, at der opstår lidt "byggerod". Men det bliver ikke nødvendigt med lukkedage i butikken, understreger kioskansvarlig Kristina Frisk.

Projektet kan gennemføres i den sædvanlige åbningstid.

Pakker fra kasserne

Når kiosk-afdelingen forsvinder, betyder det også, at udlevering af post-pakker fremover skal ske fra kasserne. Hidtil er pakker blevet udleveret fra kiosken, men det stopper altså snart.

Forandringerne i SuperBrugsen får også betydning for bager Erik Nielsen fra Brædstrup Bager & Konditor, der siden oktober har levereret frisk brød til SuperBrugsen.

- Det giver mig mulighed for at ændre og udvide sortimentet af brød og kager, siger Erik Nielsen.

Han er i øvrigt rigtig godt tilfreds med sin aftale med SuperBrugsen:

- Det har været med til at gøre min forretning mere synlig, siger han.

SuperBrugsen fjerner sin kiosk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce