Specialister i specialporte: Døren står åben for Reaporte

Reaporte ApS. i Brædstrup har oplevet god vækst i det sidste par år - ikke mindst takket være gode konjunkturer i byggeriet iføge direktør Michael Ritter. Foto: Henrik Sandvad

Specialister i specialporte: Døren står åben for Reaporte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Reaporte ApS i Brædstrup har på tre år skabt grobund for en solid forretning inden for specialbyggede porte. Kort montagetid og fleksibel produktion er kodeordene.

Brædstrup: Der arbejdes flittigt med skruemaskinerne i industrihallerne på Industrivej 7 i Brædstrup. Her har Reaporte ApS cirka 2000 kvadratmeter under tag, og her samles og bygges alt fra garageporte og industriporte, inden de ryger afsted til kunderne i form af virksomheder eller private husstande.

I 2018 røg der cirka 600 porte afsted, og det er netop forproduktionen i industrihallerne i Brædstrup, der på blot tre år har gjort Reaporte ApS til en efterspurgt leverandør af porte og sidedøre i hele landet.

- Vi adskiller os på den måde, at vi specialfremstiller hvert enkelt produkt efter kundens behov. Det gælder uanset, om det er en garageport eller en industriport, og om det kun er en enkelt port eller til et større byggeprojekt med flere hundrede porte, siger direktør Michael Ritter.

Vi adskiller os på den måde, at vi specialfremstiller hvert enkelt produkt efter kundens behov. Det gælder uanset, om det er en garageport eller en industriport, og om det kun er en enkelt port eller til et større byggeprojekt med flere hundrede porte.
Michael Ritter, direktør Reaporte ApS.
Der sælges flest porte til engros, men ellers laves der også stadig garageporte til private hos Reaporte ApS. i Brædstrup. Foto: Henrik Sandvad
Der sælges flest porte til engros, men ellers laves der også stadig garageporte til private hos Reaporte ApS. i Brædstrup. Foto: Henrik Sandvad

Sælger i hele landet

Mens andre producenter leverer porte i standardmål, har Reaporte i Brædstrup god succes med at levere specialbyggede porte, som passer til porthullet. Samtidig forproduceres porten i industrihallerne på Industrivej, hvilket letter monteringen ude hos kunden.

- Vi færdigmonterer næsten alt hjemmefra, så montagetiden på byggepladsen bliver så kort som muligt. Det betyder også noget for vores kunders planlægning og koordinering. I det hele taget er vores fleksibilitet nok vores styrke, siger Michael Ritter.

Sidste år omsatte Reaporte ApS for 5,5 millioner kroner, og virksomheden har nu fem ansatte og cirka 40 forhandlere, der sælger firmaets porte i hele landet.

- Det er både større og mindre forhandlere - lige fra store portfirmaer, som sælger vores produkter, til små tømrermestre, som blot sælger en port fra tid til anden. Det tager tid at bygge et netværk op og blive et kendt navn, men tingene arbejder i den rigtige retning. Vi håber derfor, at vi kan udnytte vores kontaktnet til at sælge noget mere. Vi har heldigvis nogle rammer, der gør, at det er nemt for os at skrue op eller ned for produktionen efter behov, siger Michael Ritter.

Tror på fremtiden

Den 39-årige direktør i Reaporte har en fortid i portfirmaet DM Doors i Fårvang, men da muligheden for at starte sit eget firma i Brædstrup bød sig for et par år siden, slog han til, og det har han ikke fortrudt.

- Jeg ser egentlig generelt lyst på fremtiden, og jeg ser ingen tegn på, at vi pludselig skulle stå og have ingenting at lave. Der findes godt nok nogle store konkurrenter på markedet - ikke mindst fra Østeuropa, som kan lave portene noget billigere, end vi kan. Til gengæld har vi fundet en løsning med specialfremstillede porte og en fleksibel produktion, hvor vi også kan løse akutte problemer hos kunden. Det gør, at vi har en god chance i at lykkedes på det marked, siger Michael Ritter.

Specialister i specialporte: Døren står åben for Reaporte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce