Sko-forretning kaster sig over nyt område: tøjrens

Karina Mikkelsen, indehaver af Karisma Sko i Brædstrup, har indgået et samarbejde med firmaet Clip Rens, og hun modtager nu rensetøj. Firmaets plakat kan anes i baggrunden. Foto: Peter Hald

Sko-forretning kaster sig over nyt område: tøjrens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brædstrups gamle renseri er lukket, men Karisma Sko i Bredgade rykker ind på scenen og tilbyder rensning af tøj.

Brædstrup: Det handler om at beholde handlen inden for bygrænsen. Sådan lyder det fra Karina Mikkelsen, der driver Brædstrups sko-forretning Karisma Sko på Bredgade 10A. Karina Mikkelsen og hendes butik har for få dage siden fået en ny funktion. Hun har nemlig allieret sig med renseri-firmaet Clip Rens, så nu kan man indlevere tøj til rensning hos Karisma Sko. Selve rensningen udføres af Clip Rens, men det er Karisma Sko, der fungerer som ind- og udleveringsted i Brædstrup.

Baggrunden for Karina Mikkelsens nye tiltag er, at det gamle, lokale firma Brædstrup Vaskeri og Renseri lukkede for nylig, og indehaverne Ragnhild og Vagner Nielsen gik på pension. Det skabte et "hul" i byens handelsmønster, for hvor skulle man så køre hen med det tøj, der skulle renses?

- Folk ville jo begynde at køre til andre byer med deres renseritøj, og det ville trække handel og omsætning væk fra Brædstrup. Derfor har jeg nu indgået aftalen med Clip Renseri. Selvfølgelig håber jeg selv på at få lidt flere kunder og tjene lidt på det, men det vigtigste er, at det er et forsøg på at bevare så meget handel i Brædstrup som muligt. Det er et vigtigt princip for mig, siger Karina Mikkelsen.

Hun har allerede fået de første sendinger tøj, der skal sendes til rensning.

- Hvis Brædstrup Vaskeri og Renseri stadig havde været i gang, havde jeg ikke etableret denne renseri-service - det ville bare have resulteret i en unødig konkurrence. Men nu er behovet der, og Vagner og Ragnhild har allerede været så venlige, at de har henvist de første kunder til mig, fortæller Karina Mikkelsen.

Hendes sko-forretning er forholdsvis ny. Hun åbnede Karisma Sko i oktober 2014 kort efter, at Brædstrups på det tidspunkt eneste skobutik Zjoos var lukket.

Men også dengang satsede hun på at bevare handel i byen og udfyldte derfor den ledige "sko-niche". Siden er der kommet meget mere til, blandt andet tasker, lædervarer og ikke mindst dame-lingeri. Sidste nye er, at Karina Mikkelsen har fået det kendte undertøjsmærke Triumph på hylderne, da mange havde spurgt efter det.

Det er et forsøg på at bevare så meget handel i Brædstrup som muligt. Det er et vigtigt princip for mig.
Karina Mikkelsen.

Sko-forretning kaster sig over nyt område: tøjrens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce