Restaurant og røgeri udnævnt som gazelle-virksomhed

Det Lille Røgeri i Voervadsbro kan nu kalde sig gazelle-virksomhed. Den har haft solid fremgang de senere år. Foto: Peter Hald

Restaurant og røgeri udnævnt som gazelle-virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt fiskerestaurant og røgeri i Voervadsbro har fremgang og kåres som gazelle-virksomhed.

Voervadsbro: Fiskerestauranten Det Lille Røgeri på Gudenåvej i Voervadsbro får nu den eftertragtede Gazellepris - en pris, der uddeles til virksomheder, der som minimum fordobler deres omsætning eller bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår.

Der er flere årsager til, at det er gået frem for Det Lille Røgeri. Restaurantens daglige leder og forpagter Anette Rasmussen peger blandt andet på, at der er kommet en række nye turist-tiltag i området - senest den nye strækning af vandreruten Gudenåstien.

Men restauranten har også i høj grad selv lagt sig i selen.

- Vi arbejder for sagen - vi knokler og kommer hele tiden med forbedringer. Samtidig er folk ikke længere så bange for at bruge penge på gode råvarer - det er blevet en trend. Og vi oplever også, at borgerne i Voervadsbro er gode til at støtte os - blandt andet med vores livestreaming-foredrag fra Aarhus Universitet, siger Anette Rasmussen, der har været forpagter i ni år.

Der er tre faste medarbejdere i restauranten og mange "løsarbejdere", så i alt er staben på omkring 16 personer, oplyser hun.

På grund af fremgangen vil Det Lille Røgeri fremover til at have åbent i januar også, så røgeriet dermed vil have åbent hele året rundt. Der vil komme andre nye tiltag - blandt andet mere levende musik, oplyser Anette Rasmussen.

Gazelle-prisen
Siden 1995 har Dagbladet Børsen årligt fulgt udviklingen i den særlige gruppe af virksomheder, man kalder gazelle-virksomheder.En gazelle-virksomhed vokser kontinuerligt og fordobler som minimum sin omsætning eller sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår.

Kåringerne finder sted i de forskellige regioner. I Region Midtjylland sker det 7. november i Aarhus.

Flere turister

I de senere år er turismen i søhøjlands-området vokset.

- Den Genfundne Bro har betydet meget, og der er rigtig godt gang i kanopladsen her i Voervadsbro. Og nu er der kommet den nye natursti. Det har også meget at sige, konstaterer Anette Rasmussen.

Ole Pilgaard Andersen, der ejer bygningerne, mener, at fremgangen for Det Lille Røgeri er et eksempel på, at det rent faktisk kan lade sig gøre at få en restaurant ude på landet til at trives.

- Restauranten har som regel har fuldt hus - selv på hverdage, siger han.

Som tidligere byrådsmedlem er han også meget tilfreds med, at de nye turist-tiltag er med til at understøtte lokale virksomheder.

Anette Rasmussen og Ole Pilgaard Andersen drager til Aarhus 7. november, når Gazelle-prisen bliver overrakt.

Restaurant og røgeri udnævnt som gazelle-virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce