Program på plads: Tørfisk spiller op, når gadefest fylder 10 år

Gadefesten Musik i Gaden kan i år fejre sin 10. udgave. Det fejres med borgmestertale, musik for enhver smag og ikke mindst årets hovednavn, Tørfisk. Billedet her er fra Musik i Gaden i 2016. Arkivfoto

Program på plads: Tørfisk spiller op, når gadefest fylder 10 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musik i Gaden har fået sit musikprogram på plads, når gadefesten kan fejre fest nummer 10 til august. Årets hovednavn bliver Tørfisk - præcist som første gang i 2010.

Brædstrup: Brædstrups gadefest, Musik i Gaden, kan til august fejre sin 10. udgave, men allerede nu har den frivillige styregruppe bag den årlige byfest musikprogrammet på plads.

Holdet bag Musik i Gaden har i flere år sværget til, at det mest skal være lokale bands, der optræder, men i jubilæumsåret har styregruppen valgt at gøre en undtagelse. Årets hovednavn bliver nemlig Tørfisk, og der er en særlig grund til, at spillemændene fra Thyborøn får lov til at optræde til Musik i Gaden.

- Tørfisk optrådte til den første Musik i Gaden, så vi syntes, det kunne være sjovt med et gensyn med dem. Desværre er gruppen ikke blevet billigere med årerne, siger Frede Benfeldt med et glimt i øjet.

Program for Musik i Gaden 2019
  • 10.00: Velkomst ved borgmester Peter Sørensen
  • 10.05: Bomles Venner
  • 11.00: Tørfisk
  • 11.40: Dans ved Deepa Lacour
  • 12.00: Bomles Venner
  • 13.00: Tørfisk
  • 14.00: JC Hawkins & His Model A Playboys
  • 15.00: Rock'n'Roll Rockets
  • 16.00: B-TAB

Trækker 1000 til

Frede Benfeldt har været i styregruppen for Musik i Gaden siden begyndelsen i 2010. Derudover består styregruppen af Jane og Peder Bønnelykke, Marianne Overvad, Jørn Bonde og Tommy Johansen. Holdet skal i den kommende tid ud og skaffe sponsorater til musikken, men i år skal der skaffes 20.000 kroner ekstra, da gruppen har valgt at gøre lidt ekstra ud af jubilæet.

- Vi vil tage rundt og besøge mulige sponsorer i de næste par måneder, så vi håber, de er lige så velvillige, som de plejer at være. Vi har dog allerede sendt ansøgninger ud til de store bidragsgivere, siger Frede Benfeldt.

Ud over Tørfisk består musikprogrammet af Bomles Venner, JC Hawkins & His Model A Playboys, Rock'n'roll Rockets og det lokale Brædstrup-band B-TAB.

Musik i Gaden tiltrækker hvert år omkring 1000 mennesker til gadefest på parkeringsområdet på Niels Wonges Vej, og det er netop også den store opbakning, som gør, at styregruppen stadig finder motivation til at fortsætte.

- Vi håbede dengang, at det ville blive en succes. Det er derfor dejligt, at der er så mange, som fortsat støtter op om det. Nu håber vi bare på godt vejr den tredje lørdag i august, så der kommer mange til vores jubilæum, siger Frede Benfeldt.

Program på plads: Tørfisk spiller op, når gadefest fylder 10 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce