Preben Elkjær kommer til Brædstrup

Preben Elkjær er stadig et kendt navn, og han er efterspurgt som foredragsholder. I maj kan man opleve ham i Brædstrup. Arkivfoto

Preben Elkjær kommer til Brædstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den kendte målkonge skal holde foredrag på Hotel Pejsegården.

Brædstrup: En af de mest kendte fodboldspillere nogensinde i Danmark og på verdensplan, målkongen Preben Elkjær, er blevet programsat til et foredrag på Hotel Pejsegården i Brædstrup. Ganske vist finder foredraget først sted 31. maj, men allerede nu er folk begyndt at melde sig på deltagerlisten. Ikke så mærkeligt, da der er mange fodbold-interesserede i Brædstrup.

60-årige Preben Elkjær var i midten af 1980'erne en af verdens bedste angribere, og hans foredrag vil utvivlsomt vække mange fodbold-nostalgiske minder. I sin fortælling vil Elkjær nemlig berette om 80'er-landsholdets gennembrud og storhedstid, men han fortæller også presset, forventningerne og opture og nedture, oplyser foredrags-arrangøren Mod Til.

Preben Elkjær spillede 69 A-landskampe for Danmark og scorede 38 mål. I 1984 blev han kåret til Årets Fodboldspiller i Danmark. Efter en storslået indsats ved EM i 1984 blev Preben Elkjær solgt for 18 millioner kroner til den italienske Serie A klub Hellas Verona. I Verona blev Elkjær publikums yndling og bidrog til klubbens italienske mesterskab i 1985.

Foredraget vil blive krydret med anekdoter og videoklip fra Preben Elkjærs karriere, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til ham.

Foredraget finder sted 31. maj kl. 19-20.45 på Pejsegården. Arrangørerne gør opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter.

Preben Elkjær kommer til Brædstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce