Postbetjening i SuperBrugsen bliver ændret

Kristina Frisk, kioskansvarlig i SuperBrugsen i Brædstrup, fortæller, at post-området i butikken ændres markant. Foto: Peter Hald

Postbetjening i SuperBrugsen bliver ændret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Brædstrup bliver SuperBrugsens postbutik forvandlet, og det er slut med girokort.

Brædstrup: Postbetjeningen i SuperBrugsen i Brædstrup bliver markant anderledes fra 1. januar. For det første forsvinder muligheden for at betale regninger via girokort. Det har ligget i kortene længe, og det er noget, der sker landet over, da Danske Bank har opsagt sin samarbejdsaftale med PostNord.

Men kunderne i SuperBrugsen vil også opleve andre forandringer. Hele det lille postkontor tæt på indgangen bliver fjernet.

- Om kort tid vil PostNord pille alle de røde skabe ned, og lidt senere - sandsynligvis i uge 4 - vil der blive installeret otte nye sektioner med postbokse. Alle postbokse kommer fremover til at stå ved indgangspartiet i butikken, fortæller Kristina Frisk, der er kioskansvarlig i SuperBrugsen.

I øjeblikket er der installeret postbokse ved flaskeautomaten længere inde i butikken, men disse bokse flyttes også op mod indgangen, så alt i alt bliver der tale om en større ombygning ved indgangspartiet i brugsen.

Kristina Frisk understreger, at kunder stadig kan sende og modtage pakker i SuperBrugsen. Modtagelse af pakker foregår hovedsageligt via de automatiske postbokse, som betjenes med pinkoder, der enten kommer med sms eller mail. Man kan også stadig sende anbefalede breve og værdibreve og købe frimærker.

Men girokort er det altså slut med fra 1. januar, og det vil en gruppe af de ældre kunder komme til at savne, lyder det fra Kristina Frisk.

- Der er jo stadig en del ældre, der ikke bruger netbank, fortæller hun.

Postbetjening i SuperBrugsen bliver ændret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce