Politiet vil ikke forfølge unge efter vilde drukfester i forsamlingshus

Steven Jensen fra Føvling Sognegård er frustreret over, at Sydøstjyllands Politi ikke vil foretage sig mere omkring de vilde drukfester i det lokale forsamlingshus. Foto: Henrik Sandvad

Politiet vil ikke forfølge unge efter vilde drukfester i forsamlingshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydøstjyllands Politi har lukket sagen omkring unges drukfester i Føvling Sognegård. Sognegårdens bestyrelse må selv anlægge civilt søgsmål mod de unge.

Føvling: Der bliver ikke nogen efterforskning eller afhøringer af de unge, som har holdt vilde drukfester i Føvling Sognegård. Det har Sydøstjyllands Politi meddelt bestyrelsen bag sognegården, efter politiet har besluttet at henlægge sagen.

Det lokale forsamlingshus har to gange inden for en måned oplevet, at unge har holdt vilde fester, hvorefter de stikker af fra rengøringen og efterlader en svinesti med ølsjatter over hele huset og med enkelte ødelagte stole og borde. Episoderne fik bestyrelsen bag Føvling Sognegård til at anmelde de unge for hærværk til Sydøstjyllands Politi, men etaten agter ikke at foretage sig noget i sagen.

- Politiet har lukket sagen, så de vil ikke gøre mere. Jeg havde håbet, at politiet ville tage fat på nogle af de, som gjorde dette her, men det bliver op til os selv at lave et civilt søgsmål mod de unge ifølge politiet, siger Steven Jensen fra Føvling Sognegård.

Det er politiets jurister, som har vurderet, at sagen ikke kan bære en straffesag om hærværk, men fra sognegården havde man håbet på mere.

Jeg havde håbet, at politiet ville tage fat på nogle af de, som gjorde dette her, men det bliver op til os selv at lave et civilt søgsmål mod de unge ifølge politiet.
Steven Jensen, Føvling Sognegård.

Dyr regning for rengøring

Bestyrelsen bag Føvling Sognegård har endnu ikke hørt fra de festglade unge, som fredag i sidste uge holdt fest i sognegården, men som smuttede fra rengøringen.

Føvling Sognegård har hyret et rengøringsfirma til at gøre rent og rydde op efter festen, og her bliver prisen omkring 16.000 kroner for rengøringen.

- Det er mange penge. Specielt i en lille økonomi som sognegårdens, hvor vi ikke har for mange midler at gøre med, siger Steven Jensen, som har måttet aflyse en fest i januar, fordi sognegården ikke når at blive rengjort inden da.

Sagen om de vilde ungdomsfester i Føvling Sognegård har trukket stor opmærksomhed både på hsfo.dk samt på Facebook, og Steven Jensen håber, den store opmærksomhed vil blive brugt positivt.

- Jeg håber da, interessen er så stor, at nogle tager fat i de unge og sige, at den er gal. Problemet er desværre nok, at de er ligeglade, og det er deres forældre desværre nok også. Men hvordan skal de unge så lære at tage ansvar, hvis ikke det kommer fra forældrene, siger Steven Jensen.

Politiet vil ikke forfølge unge efter vilde drukfester i forsamlingshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce