Nytårskoncert med vokseværk: Hr. Wayse og kendt big band fyrede op under publikum

Jens Jacob Tychsen, bedre kendt som hr. Wayse i "Badehotellet", viste, at han er en rigtig crooner til årets nytårskoncert i Brædstrup. Foto: Morten Pape

Nytårskoncert med vokseværk: Hr. Wayse og kendt big band fyrede op under publikum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randers Big Band og skuespiller Jens Jacob Tychsen optrådte lørdag foran 350 publikummer på Hotel Pejsegården i Brædstrup til den årlige nytårskoncert. Det blev en underholdende og vellykket koncert, hvor der både var kendt og ukendt musik til gæsterne.

Brædstrup: "Yes sir, that's my baby" og "I got you under my skin".

Det var blot nogle af numrene, da Randers Big Band og skuespilleren Jens Jacob Tychsen, bedre kendt som Hr. Wayse fra "Badehotellet", lørdag stod på scenen i Teatersalen på Hotel Pejsegården til den årlige nytårskoncert i Brædstrup.

Vanen tro var det badmintonafdelingen i Brædstrup IF, som stod bag koncerten, og arrangørerne kunne med glæde konstatere, at der dukkede 350 gæster op til spisning, crooner-musik og en hyggelig eftermiddag i gode venners lag.

- Vi er meget tilfredse med, at der kommer over 300 gæster til en koncert i Brædstrup. Det er rigtig mange i en lille by som vores. Der er lidt flere yngre publikummer med i år, end der plejer at være. Det kan være, at det skyldes Hr. Wayse, som måske kan tænde et par unge pigehjerter, sagde Aksel Bruun fra BIF Badminton i pausen med et lille grin.

Da vi begyndte med koncerterne, var det mest tænkt som et arrangement for Brædstrup. Nu er nytårskoncerten kendt i hele kommunen, men der kommer også folk længere væk fra. Det er kun positivt, at vi har formået det.
Ellinor Weisberg, koncertarrangør

Kendt og ukendt musik

Selvom der var flere yngre publikummer med, var det stadig seniorerne, som fyldte mest i Teatersalen.

De blev vidne til en festlig og fornøjelig eftermiddag, hvor man både fik genopfrisket nogle gamle sange fra blandt andet tv-udsendelsen "Badehotellet" og fra Frank Sinatras store musikkatalog, men der blev også mulighed for at stifte bekendtskab med nogle ukendte jazznumre fra Randers Big Band.

Flere kender nytårskoncert

Det var niende gang, BIF Badminton arrangerede nytårskoncert, og arrangør Ellinor Weisberg glædede sig over, at koncerten vokser - om ikke i størrelse så i kendskab.

- Da vi begyndte med koncerterne, var det mest tænkt som et arrangement for Brædstrup. Nu er nytårskoncerten kendt i hele kommunen, men der kommer også folk længere væk fra. Det er kun positivt, at vi har formået det, sagde Ellinor Weisberg.

Ud over en hyggelig eftermiddag giver koncerten også penge til ungdomsarbejdet i BIF Badminton.

Masser af sjov og et gensyn på scenen

Randers Big Band var under ledelse af dirigent Nikolai Nørrelund, og han formåede at binde hele koncerten sammen, og både dirigenten og Jens Jacob Tychsen var flittige med de humoristiske bemærkninger og skøre indfald undervejs.

Således indrømmede Jens Jacob Tychsen, at han ikke kan spille klaver, og det bare er snyd i "Badehotellet". Til gengæld kunne han spille elastik, hvorefter han gav et playback nummer på elastik til publikums store fornøjelse.

Tilfreds arrangør

Efter koncerten var arrangørerne godt tilfredse med, at det lykkedes at få Randers Big Band og Jens Jacob Tychsen på besøg.

- Randers Big Band er meget kendt og respekteret over hele landet, og Jens Jacob Tychsen er ved at udvikle sig til en af vores folkekære skuespillere på grund af sin rolle som hr. Wayse i "Badehotellet". Jeg synes, det var lidt af et scoop, vi havde gjort os, sagde en tilfreds Ellinor Weisberg.

Nytårskoncert med vokseværk: Hr. Wayse og kendt big band fyrede op under publikum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce