Ny vaskehal skyder op i Brædstrup

Den nye vaskehal skal ligge ved siden af den eksisterende vaskehal på Rådhusgade i Brædstrup. Foto: Peter Hald

Ny vaskehal skyder op i Brædstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OK tankstation i Brædstrup får snart en ekstra vaskehal til personbiler.

Brædstrup: En ny vaskehal er på vej ved OK-tanken på Rådhusgade i Brædstrup. Det lokale entreprenørfirma Jens Jørgensen har startet gravemaskinerne, og udgravningen skrider fremad.

Indehaveren af tankstationen, Mahmoud Ferjani, oplyser, at den nye vaskehal kan stå klar i uge 16 eller 17 i april. Dermed vil der til den tid være to vaskehaller til rådighed på Rådhusgade.

Det er en større investering at bygge en moderne vaskehal til biler. Ifølge Ferjani løber det op i tre millioner kroner. Men investeringen er nødvendig for at øge kapaciteten og reducere ventetid, når bilerne skal vaskes.

- Jeg har lagt mærke til, at der på nogle tidspunkter opstår kø ved vaskehallen - for eksempel ved fyraftenstid. Folk vil jo helst ikke vente for længe, så det sker, at nogle af bilisterne kører igen, siger Ferjani.

Med to haller på samme matrikel kommer tingene til at gå hurtigere. Den nye vaskehal bliver i øvrigt en såkaldt mini-hal, der er beregnet til personbiler.

Ældre hal renoveres

Når den nye hal er kommet godt i gang, kan Ferjani modernísere og renovere den eksisterende vaskehal, der har godt 12 år på bagen.

Planen er, at der skal installeres ny vaskemaskine og nye fliser i den "gamle" hal, når den nye vaskehal er kommet i drift, fortæller Ferjani.

Han og hustruen Lone driver også OK Plus kiosken på Nørregade. Det har de gjort i over 20 år - dog med en pause på et års tid i 2016, hvor de havde forpagter på. Parret vendte tilbage til deres kiosk i marts 2017 og er fortsat en vigtig del af forretningslivet i Brædstrup.

Ny vaskehal skyder op i Brædstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce