Ny træner vil have liv på lægterne i Brædstrup

Steffen Gammelgaard er allerede så småt i gang med arbejdet i Brædstrup IF, men han er først at finde på træningsbanen efter nytår, når der er opstart til den nye sæson. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Ny træner vil have liv på lægterne i Brædstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Steffen Gammelgaard vender tilbage som træner for Brædstrups jyllandsseriehold fra nytår. Udover sejre på banen vil han arbejde for, at det bliver interessant at gå til fodbold på stadion.

Brædstrup: Gammel kærlighed ruster aldrig, og det gør det heller ikke for fodboldtræner Steffen Gammelgaard.

Fra 2010 til 2016 ledede han Brædstrups seniorhold i jyllandsserien, og fra nytår er 52-årige Steffen Gammelgaard fra Aale igen klar til at lede førsteholdet.

Han afløser træner Tom Matthiesen, som ikke kunne få arbejdslivet og trænergerningen til at hænge sammen og som derfor stopper ved årets udgang. Derfor har Steffen Gammelgaard valgt at takke ja til en henvendelse fra Brædstrup IF, selvom han egentlig var gået halvvejs på trænerpension.

- Jeg har haft et sabbatår i 2018, hvor jeg egentlig overvejede, om jeg ville være træner igen. Det endte så med, at jeg brugte året på at se en forfærdelig masse fodbold i hele Jylland, og jeg fik egentlig smag for det igen og savnede det lidt, siger han.

- Jeg har fået en del henvendelser fra andre klubber, men jeg endte med at vælge Brædstrup, fordi det føltes mest rigtigt. Jeg har et tilhørsforhold til klubben efter syv år som træner, så det var naturligt, at det skulle være Brædstrup, siger Steffen Gammelgaard.

Jeg har stadig mit temperament, men jeg er nok blevet lidt rundere hen af vejen. Vi spiller for vinde fodboldkampe, og derfor er jeg også meget engageret i det, jeg gør.
Steffen Gammelgaard, ny træner i Brædstrup IF
Steffen Gammelgaard har skrevet en et-årig aftale med Brædtrup IF. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Steffen Gammelgaard har skrevet en et-årig aftale med Brædtrup IF. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Gode rammer

Siden Steffen Gammelgaard sidst styrede byens førstehold, har der været et stort generationsskifte blandt spillerne, og det arbejde vil fortsætte fremover.

- Det primære for et klub som Brædstrup er at få tingene til at hænge sammen, og der er nogle gode rammer om fodbolden. Vi skal sikre, at der er god træning, og det er interessant at spille fodbold i Brædstrup IF. Resultaterne må så komme senere, og der er også en masse talent i truppen, men det er noget af en udfordring, hvis vi skal højere op i rækkerne. Der er ingen tvivl om, at vi går efter at vinde de fodboldkampe, vi skal spille, men det gør de andre hold jo også, siger Steffen Gammelgaard.

Folk skal snakke fodbold

Udover opgaven som førsteholdstræner får Steffen Gammelgaard også en rolle som senioransvarlig i Brædstrup IF, hvor det er hans opgave sammen med assistenttræner, Henrik Rasmussen, og andetholdstræner Michael Møllegaard, at sørge for at tiltrække og fastholde de unge spillere til klubben.

Samtidig vil det nye trænerteam arbejde for, at der bliver skabt større interesse for fodbold i byen. Den nye træner ser derfor gerne, at der kommer mere liv på lægterne i Brædstrup.

- Der er ingen tvivl om, at jeg vil elske, hvis der kom flere folk på stadion. Derfor vil vi også prøve at iværksætte nogle tiltag, så klubben kommer mere ud i offentligheden på både sociale medier og i aviser, så fodbolden i Brædstrup på den måde måske bliver interessant for folk - både som klub at spille i, men også som hold at se på. Førsteholdet skulle gerne være noget, man snakker om i Brædstrup og engagerer sig i, siger Steffen Gammelgaard.

Selv er han kendt for både et stort engagement og til tider temperament på sidelinjen under træning og kamp, og det har ikke ændret sig, lover den kommende træner.

- Jeg har stadig mit temperament, men jeg er nok blevet lidt rundere hen af vejen. Vi spiller for vinde fodboldkampe, og derfor er jeg også meget engageret i det, jeg gør. Det skal spillerne kunne mærke, og jeg tror også, de synes, det er godt, at de har en træner, som er engageret ikke kun i spillerne, men i hele klubben, siger Steffen Gammelgaard.

Ny træner vil have liv på lægterne i Brædstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce