Nim tog sidste stik: Vinder DM

De nye danske mestre fra Nim L'hombre Klub blev fra venstre: Palle Laustsen, Frede Liboriussen, Bent Dueholm og Karsten Bie. Privatfoto

Nim tog sidste stik: Vinder DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nim L'hombre Klub gik helt til tops, da klubben i weekenden vandt danmarksmesterskabet i kortspillet l'hombre.

Nim: Nim L'hombre Klub vandt i weekenden klubbens tredje DM-titel, da holdet på hjemmebanen i Nim Forsamlingshus strøg helt til top i finalespillet.

Nim L'hombre Klub havde hele tre hold ud af otte med i DM finalen, og den statistiske fordel blev udnyttet til at vinde DM-titlen. Vinderholdet blev Frede Liboriussen, Karsten Bie, Palle Laustsen og Bent Dueholm, mens de øvrige hold fra Nim sluttede på henholdsvis 6. og 8.-pladsen.

- Det kunne ikke gå bedre, når det lykkedes os at blive danmarksmester. Klubben har eksisteret siden 1954, og nu er det tredje gang, vi vinder DM. Så det er ikke noget, der sker tit, så vi er meget glade, siger klubformand Palle Laustsen.

Vellykket finalestævne

Nim L'hombre Klub var i weekenden medarrangør af finalen, som blev holdt i Nim Forsamlingshus, og generelt var det et meget vellykket arrangement, oplyser formanden.

- Der var en rigtig god stemning hele weekenden. Vi fik god mad, og folk var glade og tilfredse. Så det var generelt et vellykket stævne. Da vi sluttede søndag eftermiddag, var vi 60 til kaffe og lagkage, og da vi kun var 32 spillere i alt, har der også været en del tilskuere for at kigge på. Det er meget fint for l'hombre, for så mange kortspillere er der jo heller ikke. Hvis man ikke kender til spillet, aner man jo ikke, hvad der foregår, siger Palle Laustsen.

Mens kortspillerne fra Nim L'hombre Klub snuppede førstepladsen, gik andenpladsen til Odense og tredjepladsen til Esbjerg.

Nim tog sidste stik: Vinder DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce