Natur og Ungdom holder grøn jul på Klostermølle

Foreningen Natur & Ungdom holder igen i år grøn jul i den smukke natur ved Klostermølle, hvor foreningen er vært for en masse forskellige aktiviteter og oplevelser. Pressefoto

Natur og Ungdom holder grøn jul på Klostermølle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Partering og tilberedning af et rådyr, nisse-safari og byggeri af fuglekasser er blandt tilbuddene, når Natur & Ungdom inviterer til juleåbent hus på Klostermølle ved Mossø lørdag 15. december.

Klostermølle: Ved du, hvordan kødet fra et rådyr smager? Og ved du, hvordan man parterer dyret og tilbereder kødet til en lækker vildtburger?

Er svaret nej, kan man finde ud af det, når John Balle Jensen fra Jægerforbundet forlægger et rådyr og andet vildt som harer og ænder lørdag 15. december på Klostermølle ved Mossø, når Natur & Ungdom inviterer til juleåbent hus om eftermiddagen. I det tidsrum vil man blandt andet kunne lave juledekorationer og julepynt, snitte julegaver, træ- og gevirsmykker og meget andet i kreative værksteder. Tilberedning af snobrød og fladbrød over bål er også på programmet, og for de eventyrlystne er der nissesafari og historiefortællinger om nissernes liv og virke i skovene omkring Klostermølle.

Fugletur ved Mossø

Rasmus Rønne fra Natur & Ungdom inviterer på fugletur ved Mossø, hvor man kan se på de mange svømmefugle i søen og småfuglene i krattet, og er man heldig, kommer der måske også en havørn flyvende.

Sammen med folk fra Danmarks Naturfredningsforening får man chancen for at lave fuglekasser til de overvintrende fugle. Bliver det for koldt ude, kan man gå ind i julestuen og køben æbleskiver med drikkelse.

Arrangementet er åbent for alle interesserede, og det er gratis at deltage, dog kan enkelte aktiviteter koste et beskedent beløb til materialer.

Bag julearrangementet står Natur & Ungdom, som er en forening, som har til formål at fremme børn og unges interesse og forståelse for natur og miljø. Derudover er Danmarks Jægerforbund, Danmarks Naturfredningsforening, BlivNaturligvis og Naturstyrelsen medarrangører.

Grøn Jul kan opleves ved Natur & Ungdom på Klostermølle, Klostermøllevej 48, 8660 Skanderborg, lørdag 15. december klokken 12-16.

Natur og Ungdom holder grøn jul på Klostermølle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce