Mosstock Festival styrker brand-beredskab - her er planen

I forhold de til tidligere år er indretningen af festivalpladsen på Mosstock ændret, da det store musiktelt er rykket op på en bakketop. Foto: Peter Hald

Mosstock Festival styrker brand-beredskab - her er planen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rygeforbud i musiktelt, ekstra brandslukkere og andre foranstaltninger skal sikre Mosstock Festival mod brand

Klostermølle: Også den traditionsrige musikfestival Mosstock Festival ved Klostermølle øger brandberedskabet.

Musikfestivalen, der lige siden 1971 har fundet sted på en eng tæt på den store sø Mossø, har blandt andet investeret i ekstra brandslukkere og sandspande til cigaretskodder, og som noget nyt er der også indkøbt mange små "lomme-askebægre".

Der er rygeforbud i det store musiktelt, men i skrivende stund er der ikke planer om at indføre et totalt rygeforbud på festivalen.

Selvom der kom en pæn regnskylle i lørdags, er der stadig tørt overalt, så medarbejderne på Mosstock Festival vil fokusere skarpt på sikkerheden, understreger pr-manager Sara Nicole Ravnholt Nielsen:

- Vores konferencierer vil gøre opmærksom på brandfaren mindst 100 gange fra scenen, og vi har et hold samaritter, der vil gå rundt og informere og være klar til at gribe ind. Og vi har købt ekstra udstyr i form af brandslukkere, sandspande og lommeaskebægre, siger hun.

Mosstock Festival
Mosstock Festival er Danmarks ældste musikfestival, der første gang så dagens lys i 1971.Festivalpladsen er som altid placeret i nærheden af Klostermølle ved Mossø.

Festivalen finder sted i dagene fra og med 2. august til og med 4. august.

Mosstock er en festival for fremadstormende amatørbands. I år deltager 23 bands i stort set alle genrer lige fra rock og pop til folkemusik. De fleste af de deltagende bands og musikere skriver og komponerer selv deres egne sange, så der er mulighed for at høre, hvad der rører sig af ny musik.
Brandsikkerheden på Mosstock er øget, understreger festivalens pr-manager Sara Nicole Ravnholt Nielsen. Foto: Peter Hald
Brandsikkerheden på Mosstock er øget, understreger festivalens pr-manager Sara Nicole Ravnholt Nielsen. Foto: Peter Hald

Op mod 2000 gæster

Mosstock Festival er Danmarks ældste musikfestival, men den hører ikke til de store af slagsen. Ifølge Sara Nicole Ravnholt Nielsen regner festival-arrangørerne med, at der kommer mellem 1500 og 2000 gæster.

En del af gæsterne overnatter i campingvogne og telte på festivalpladsens campingområde, og der bliver naturligvis holdt øje med, at der ikke tændes bål eller grill, da der er afbrændingsforbud i kommunen.

Det store, rødhvide musiktelt er allerede stillet op - det skete i lørdags - og musikken begynder torsdag 2. august. Festivalen fortsætter fredag 3. august og lørdag 4. august, og så er der oprydning søndag. I forhold til tidligere år er indretningen af festivalpladsen lidt anderledes, da det store musiktelt er rykket op på en bakketop længere mod vest.

Mosstock Festival er karakteristisk ved, at de deltagende bands alle er amatørbands. Nogle af dem kan blive kendte med tiden, og det er sket for flere af de musikere, der har deltaget tidligere. Blandt andet Saybia, Marie Frank, Go Go Berlin, Emmelie de Forest og Tim Schou.

Mosstock Festival styrker brand-beredskab - her er planen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce