Mosstock Festival holdt skansen, men lokkede ikke flere gæster til

Mosstock Festival vil gerne have flere gæster, så derfor vil bestyrelsen nu kigge på, hvordan den bliver bedre til at tiltrække festivalpublikummet. Foto: Morten Pape

Mosstock Festival holdt skansen, men lokkede ikke flere gæster til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cirka 1200 gæster besøgte i år den lokale Mosstock Festival ved Klostermølle. Besøgstallet var på niveau med sidste år, men alligevel skuffer det arrangørerne.

Klostermølle: Med en forhåbning om 1500-2000 festivalgæster var man et stykke fra mål, da årets Mosstock Festival løb af stablen i dagene 2.-4. august. Selvom vejret på mange måder var med arrangørerne, og der også var et par nye tiltag, så måtte de frivillige bag festivalen efter festen erkende, at årets besøgstal sluttede på niveau med sidste år på omkring 1200 gæster.

- Festivalen gik egentlig fint, men den var ikke så imponerende, som vi havde regnet med. Vi må erkende, at en festival som vores er meget afhængig af vejret. Der er mange af vores gæster, som beslutter sig på dagen og tager bestik af vejret, og det var meget varmt de to første festivaldage. Lørdag blev klart vores bedste dag. Her kom der omkring 36 pct. flere, end der gjorde om lørdagen sidste år. Det skyldes nok, at det var weekend, og temperaturen samtidig tog et dyk ned, siger Sarah Nicole Nielsen, der er pr-manager på Mosstock Festivalen.

Vi skal have et større fokus på, hvilket publikum vi gerne vil have ind. I de seneste år har vi satset meget på lokalområdet, men vi skal formentlig have udvidet vores koncept, så vi får bedre fat i festivalpublikummet.
Sarah Nicole Nielsen, pr-manager Mosstock Festivalen

Vil tiltrække nye festivalgæster

Sarah Nicole Nielsen sidder samtidig med i festivalbestyrelsen, og den vil nu kigge på, hvordan den på sigt kan udvikle festivalen, så den fremover kan tiltrække flere gæster.

- Vi skal have et større fokus på, hvilket publikum vi gerne vil have ind. I de seneste år har vi satset meget på lokalområdet, men vi skal formentlig have udvidet vores koncept, så vi får bedre fat i festivalpublikummet. Vi skal derfor have undersøgt, hvilke publikum vi gerne vil have, og se på, hvordan vi så får fat på dem, siger Sarah Nicole Nielsen.

Tilfredse gæster

Selvom årets besøgstal ikke var som håbet, glæder arrangørerne sig over, at der var meget, som gik godt på årets festival. Flytning af musikteltet viste sig at være en god idé, og opmærksomhed på brandsikkerhed i tørken tog gæsterne også til sig.

- Så vi slap for bål og brand. Mange af vores gæster synes også, det fungerende rigtig godt med vores nye indretning af festivalen. Mange var glade for vores tiltag og synes, festivalpladsen virker mere harmonisk og fint nu, så det fungerede rigtig godt, siger Sarah Nicole Nielsen.

Mosstock Festival holdt skansen, men lokkede ikke flere gæster til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce