Mette skiftede spor efter stress - fandt arbejdsglæde blandt farverne

Mette Nicolaisen til venstre er ny medarbejder i butikken hos Slagballe Malerforretning. Hun er blevet kollega til Conny Møller Nielsen, der har drevet forretningen i tre år. Foto: Peter Hald

Mette skiftede spor efter stress - fandt arbejdsglæde blandt farverne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagballe Malerforretnings butik i Brædstrup har fået en ny medarbejder, der er i flexjob.

Brædstrup: For et stykke tid siden var Mette Nicolaisen fra Addit på besøg i Slagballe Malerforretning på Østergårdsvej 28 i Brædstrup, fordi hun skulle bruge noget akrylmaling til et af sine abstrakte malerier. Men hun fik mere ud af besøget end bare maling.

Forhistorien er, at Mette Nicolaisen har haft en længere periode med sygemelding på grund af stress. Hun blev oprindelig uddannet pædagog og har arbejdet som dagplejer, men nu skulle hun i gang igen i en ny branche. Og så var det, at besøget i malerforretningen inspirerede hende.

- Jeg syntes, at det var en dejlig butik, og jeg fik lyst til at arbejde der, fortæller hun.

Det endte så med, at Mette Nicolaisen kom i virksomhedspraktik, og nu er hun netop blevet fastansat i et flexjob i Slagballe Malerforretnings butik, hvor hun arbejder to dage om ugen. Mette Nicolaisen er særdeles glad for sit nye job og begejstret for at være i gang igen. Hun roser i øvrigt kommunen for at have handlet hurtigt i forbindelse med flexjob-ordningen.

Vi kan godt mærke, at der sker noget i Brædstrup - vi mangler ikke noget at lave.
Conny Møller Nielsen

Mere at lave

I de seneste tre år har butikkens bestyrer Conny Møller Nielsen passet butikken ene kvinde, mens hendes mand, malermester Jan Nielsen, og hans malere havde opgaver rundt omkring. Men i takt med at malervirksomheden er ekspanderet, er der også blevet mere papirarbejde, så Connie Møller Nielsen havde brug for en kollega i butikken.

- Alt i alt er vi nu oppe på 10 ansatte i virksomheden, så jeg har fået mere at lave på kontoret. Derfor er Mette en stor hjælp her i butikken. Vi kan godt mærke, at der sker noget i Brædstrup - vi mangler ikke noget at lave, siger hun.

- Det er godt at være kreativ og kunne noget med farver, når man får arbejde i en malerforretning, konstaterer Conny Møller Nielsen, der hurtigt bemærkede, at Mette Nicolaisen har en kreativ åre.

De to kvinder har blandt andet været i gang med at bruge en ny type maling, der blandt andet kan bruges på møbler og stof. De har indrettet en lille udstilling i butikken, hvor man blandt andet kan se, hvordan en gammel stol kan få nyt liv med maling.

Mette skiftede spor efter stress - fandt arbejdsglæde blandt farverne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce