Løbeklub satser på øget synlighed: Har fået flere medlemmer

Løbeklubben 8740dk i Brædstrup skal mere frem i skoene og være mere synlige over for medlemmer og i området, mener klubbens nye formand Dorte Lendal. Arkivfoto: Peter Hald

Løbeklub satser på øget synlighed: Har fået flere medlemmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hanne Østergaard har takket af som formand i Brædstrups løbeklub 8740dk. Nu varetages posten af Dorte Lendal, der ønsker en mere synlig løbeklub i byen og i området.

Brædstrup: Løbefolket har allerede trukket i løbeskoen i dette forår, og i Løbeklubben 8740dk har klubbens nye formand, Dorte Lendal, trukket i arbejdshandskerne. Dorte Lendal overtog posten som formand ved Brædstrup Idrætsforenings generalforsamling 21. marts.

46-årige Dorte Lendal er ikke uerfaren i foreningsarbejdet. Hun har været medlem af løbeklubben i et par år, arbejder i Sportshallerne i Brædstrup og er spinninginstruktør i Sport & Fitness. Da den nu forhenværende løbeformand Hanne Østergaard ønskede en afløser i august 2018, sprang Dorte Lendal til som konstitueret formand.

Den nyvalgte formand har allerede sat sig et mål for løbeklubben i det kommende år.

- Vores mål for løbeklubben 8740dk i år er synlighed. Vi skal gøre løbeklubben 8740dk synlig og tydeliggøre, at vi både har løb og walk på programmet, så vi kan afholde vores to årlige løb Den Genfundne Bro Løbet og Nytårsløbet på bedste vis, siger Dorte Lendal.

Ifølge formanden er synlighed også vigtigt for klubben for at skaffe nye medlemmer, og en ekstra markedsføringsindsats op til Nytårløbet har allerede båret frugt.

- Nytårsløbet gik fantastisk godt, og der kom 120 løbere. Vi har været så heldige at have fået en fin tilgang i medlemstal her i løbet af året både på walk og løbsdelen, men der er altid plads til en til, siger Dorte Lendal.

Således har Løbeklubben 8740dk nu omkring 60 aktive medlemmer.

Vi har været så heldige at have fået en fin tilgang i medlemstal her i løbet af året både på walk og løbsdelen, men der er altid plads til en til.
Dorte Lendal, formand Løbeklubben 8740dk

Øget markedsføring

Som en del af synlighedsplanen har løbeklubben designet nye medlems-T-shirts, og der er investeret i nye foldere og reklamer igennem DGI, ligesom klubben er mere aktiv med markedsføring på Facebook.

Løbeklubben 8740dk arbejder lige nu på fuld tryk med planlægningen af årets Den Genfundne Bro Løbet, og i år har klubben fået opgraderet reklamedelen.

- Vi har fået designet nye plakater og lavet banner, som alt sammen gerne skulle gøre reklamen for løbet mere synlig, og vi håber på at få udsolgt i år. Vi var tæt på sidste år.

Broløb er specielt

Det er femte år, at Løbeklubben 8740dk skal afvikle broløbet, og i år har klubben fået et sponsorat af Sydbank Fonden til afspærringer ved broen, så der bliver en bedre opdeling af løbere og publikum.

- Det har været et ønske længe, så vi regner med, at det bliver en meget bedre oplevelse for både publikum og løbere. Vi vil gerne kræse lidt ekstra for de tilskuere, der kommer og hepper i målområdet, siger Dorte Lendal.

Selve løbet foregår lørdag 18. maj kl. 14, og løbet starter på Brædstrup Stadion, hvor der også er udlevering af startnumre. Indtil nu har 120 købt et startnummer, men målet er at slå sidste års deltagertal på 349.

- Vi har 400 startnumre, som vi både sælger i forsalg og på selve løbsdagen, og vi vil gerne have udsolgt og slå rekorden. Den Genfundne Bro Løbet er lidt specielt, også for løberne, og derfor er det også meget eftertragtet løb at deltage i, siger Dorte Lendal.

Løbeklub satser på øget synlighed: Har fået flere medlemmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce