Landsbys købmands-projekt er begyndt at lede efter en købmand

Den velkendte tegning af den planlagte købmandsbutik i Nim kan i løbet af året blive til virkelighed.

Landsbys købmands-projekt er begyndt at lede efter en købmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nim: Købmandsprojektet i Nim kommer tættere på, og selskabet Nim Butikstorv ApS er nu gået i gang med at lede efter en købmand.

- Vi har gennem en periode arbejdet hårdt på at skabe et solidt fundament for at kunne etablere en lokal købmand her i Nim. Flere end 350 husstande har til sammen købt anparter for 2,7 millioner kroner. Derfor kan vi garantere en bred lokal opbakning fra borgerne i Nim. Med denne opbakning er vi nu langt med planlægningen af opførsel af en helt ny moderne butik, som bliver rammerne for vores nye købmand, fortæller Jens Pedersen formand for Nim Butikstorv ApS, som er det lokale selskab, der står bag butikken.

Købmandsbutikken kommer til at ligge på østsiden af Præstevænget ud mod hovedvejen Horsensvej. "Lige ved storkereden", som Jens Pedersen forklarer det.

Tjekker byggetilbud

Byggeriet er ikke startet endnu, men Jens Pedersen oplyser, at man er i gang med at undersøge det første byggetilbud.

- I april vil vi være tættere på en afklaring. Vi regner stadig med, at vi kan åbne inden jul, siger han

Butikken, der bliver en del af Min Købmand-kæden, skal i alt være på omkring 600 kvadratmeter med et butiksareal på 375 kvadratmeter.

Afhængig af Horsens Kommunes velvilje håber man også på, at der kan knyttes en benzinstation til købmandsbutikken. Det skal se i lyset af, at der dagligt kører 10.000 biler forbi på Horsensvej.

- Det her er en butik med et rigtig fornuftigt potentiale. Vi oplever en stor lokal opbakning i Nim, og det er grundstenen i en sund købmandsforretning. Købmanden og butikken skal have en lokal base, og i Min Købmand er der masser af plads til at lege med lokale koncepter, varer og diverse serviceydelser, så den nye købmand, kan finde det helt rigtig ståsted, udtaler forretningsudvikler Brian Videbæk fra Dagrofa.

Man forventer en omsætning på minimum 15 millioner kroner om året med muligheder for at øge det yderligere.

Landsbys købmands-projekt er begyndt at lede efter en købmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce