Kendte foredragsholdere besøger Brædstrup

En af foredragsholderne på Søndergården bliver borgmester Peter Sørensen. 11. marts fortæller han om sit liv, herunder sin tid som portør i Brædstrup. Arkivfoto

Kendte foredragsholdere besøger Brædstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Højskoleudvalget på Søndergården i Brædstrup er klar med den nye foredrags-sæson.

Brædstrup: Højskoleudvalget ved aktivitetscenter Søndergården har igen været på dupperne og hyret en stribe kendte foredragsholdere, der er klar til at fortælle.

Denne gang arrangeres foredragene traditionen tro på selve Søndergården i Brædstrup. I foråret måtte foredragsrækken midlertidigt flytte ud til Pejsegården, da Søndergården var under ombygning, men byggeriet er nu overstået, og de vante lokaler kan bruges igen.

Poul Erik Holm, medlem af højskoleudvalget, opfordrer folk til at sætte et kryds i kalenderen på datoen 12. september, hvis man vil være nogenlunde sikker på at få billetter.

- Vores erfaring er, at det går lynhurtigt med at få solgt billetterne, siger Poul Erik Holm.

Så vil man være på den sikre side, gælder det om at møde op på Søndergården onsdag 12. september klokken 9, når dørene åbnes. Der udleveres kø-numre.

Alvor og humor

Første foredrag finder sted 1. oktober, og det er med Frederik Lindhardt, søn af den kendte biskop Jan Lindhardt. Frederik Lindhardt fortæller om hvordan det gik, da faderen fik konstateret Alzheimers. Jan Lindhardt døde i 2014.

5. november er det tid for endnu et foredrag i den alvorlige ende. Det er fotograf og forhenværende byrådsmedlem Jette Seidenschnur, der beretter om sit tidligere liv som Jehovas Vidne. Hun brød med Jehovas Vidner, men det havde store familiemæssige omkostninger.

3. december kan man opleve den kendte krimiforfatter Elsebeth Egholm på Søndergården.

7. januar gælder det Jørgen Skouboe Møller, især kendt fra den populære tv-serie "Nak og Æd".

4. februar kommer det til at handle om humor i alderdommen. Foredraget holdes af præsten Anders Bonde fra Favrskov.

11. marts kan man høre Peter Sørensen, borgmester i Horsens Kommune. Han fortæller om sit liv - herunder sin tid som portør på Brædstrup Sygehus.

Rækken af foredrag slutter 1. april med Stig Nørregård fra Ry, der vil berette om højdepunkter fra den danske revyscene.

Arrangementerne har igen i år fået tilskud på 15.000 kroner fra Horsens Sund By-puljen.

Kendte foredragsholdere besøger Brædstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce