Kat fra Fyn havnede i Brædstrup

Der var stor glæde hos Dyrlægecentret i Brædstrup, da Felix i sidste uge blev genforenet med sin familie fra Fyn. Foto: Dyrlægecentret Brædstrup

Kat fra Fyn havnede i Brædstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyrlægecentret i Brædstrup fik forenet en vildfaren kat med sin familie i Munkebo på Fyn.

Brædstrup: Øremærkning og chipning af kæledyr kan være en god idé. Det blev man hos Dyrelægecentret i Brædstrup bekræftet af endnu engang, da klinikken i sidste uge fik indleveret en vildfaren kat. Felix, som katten hedder, blev indleveret af en opmærksom borger, som havde set katten strejfe rundt i byen.

- Vi fik den indleveret af en af byens gode kattevenner, som har et godt blik for kattene i området. Hun kunne godt se, at her var en tæmmet og plejet kat, som normalt ikke befandt sig i området. Hun valgte derfor at aflevere den til os, siger dyrlæge Erik Holm-Christensen.

En hurtig kontrol af Felix' øremærke viste, at den kom fra Munkebo på Fyn, hvor den havde været forsvunden siden 19. januar.

- Selvom Felix havde været væk så længe, var den i rigtig god form og havde klaret sig glimrende, siger Erik Holm-Christensen.

Felix blev forenet med sine ejere dagen efter, og det blev et glædeligt gensyn, fortæller dyrlægen.

- Alle var rigtig glade, og Felix så ud, som om den rigtig gerne ville med hjem. Så det var en lykkelig afslutning på det eventyr, og der skal lyde en stor ros til vores katteven, siger Erik Holm-Christensen.

Kat fra Fyn havnede i Brædstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce