Kakerlakker i el-skab og køkken: Pejsegården fik sur smiley

Pejsegården direktør Jytte Nygaard siger, at hotellet nu har udskiftet det elskab, hvor der blev fundet kakerlakker. Arkivfoto

Kakerlakker i el-skab og køkken: Pejsegården fik sur smiley

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hotel Pejsegården har fået sure smileys og bøder på 40.000 kroner. Fødevarekontrollen opdagede kakerlakker ved et besøg 9. oktober.

Brædstrup: Hotel Pejsegården i Brædstrup har fået sure smileys og bøder på i alt 40.000 kroner af Fødevarekontrollen. I begyndelsen af september kritiserede Fødevarekontrollen, at en del af faciliteterne i køkkenet var dårligt vedligeholdt, ligesom manglende rengøring og tildækning af fødevarer udløste kritik.

Og tirsdag i sidste uge ved en opfølgende kontrol opdagede kontrollen, at der var kakerlakker i køkkenet.

"Der er konstateret indtrængen af skadedyr i virksomheden på grund af dårlig vedligeholdelse. Fødevarestyrelsen har set en del kakerlakker i køkkenområdet under kontrolbesøget, bag og ved siden af opvaskemaskinen, især under en defekt vindueskarm og i et sikringsskab", skriver Fødevarekontrollen ifølge Ekstra Bladet.

Pejsegårdens direktør Jytte Nygaard siger til Horsens Folkeblad, at hotellet har gjort sit til at løse problemerne.

- Vi har abonnement på skadedyrskontrol, og i slutningen af august opdagede skadedyrskontrollen, at der var skadedyr i et gammelt elskab, og jeg regnede så med, at de fik styr på det. Men det er jo mig i sidste ende, der har ansvaret, siger Jytte Nygaard.

Kakerlakkerne holdt som nævnt til i et gammelt elskab, og det skab er nu skiftet ud, oplyser Jytte Nygaard.

Gør rent flere gange om dagen

- Det lyder voldsomt med to bøder, men størrelsen på bøderne skyldes ikke forseelsens størrelse - det hænger jo sammen med, hvor mange ansatte vi er. Hvis vi kun havde været to medarbejdere her, havde vi vel kun fået en bøde på 5000 kroner, siger Jytte Nygaard.

- Det lyder i rapporten som om, at der aldrig blive gjort rent, men vi gør jo rent mange gange om dagen. Vi har egenkontrol, og vores medarbejdere er påpasselige og dygtige. Jeg vil mene, at vi er grundige, og der er jo et stort flow i tingene, så der er jo ikke noget mad, der får lov til at stå ret længe, siger Jytte Nygaard.

Kakerlakker i el-skab og køkken: Pejsegården fik sur smiley

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce