Iværksætterfirma har fart på: Investor giver gode råd

- Folk finder jo ud af, at det ikke er så svært at blive iværksætter, som de måske har forestillet sig, siger Anders Fogh, der har taget initiativ til firmaet Startup Central. Foto: Peter Hald

Iværksætterfirma har fart på: Investor giver gode råd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Firmaet Startup Central inviterer den kendte danske iværksætter Morten Larsen til at holde foredrag i Brædstrup.

Brædstrup: Flere og flere prøver lykken som iværksættere, og det er noget, som man kan mærke i det lokale firma Startup Central, der netop har til formål at hjælpe nye iværksættere i gang.

Initiativtageren Anders Fogh, der oprettede Startup Central i februar i år, kan allerede nu se, at der er kommet over 600 medlemmer i form af nye, kommende iværksættere fra hele landet.

Nu bliver der trådt lidt mere på speederen, idet Startup Central snart giver sig i kast med sit første store arrangement.

27. november har man inviteret en af de mest kendte danske iværksættere, Morten Larsen, til Brædstrup for at holde foredrag. Morten Larsen har stiftet firmaet "Hungry!, en dansk online takeaway portal - med andre ord en platform, hvor man bestiller mad via nettet.

Morten Larsen har tidligere haft ledende stillinger ved firmaerne DBA og Just Eat, og han har haft gang i mange andre projekter som investor og stifter.

Arrangementet med Morten Larsen finder sted på Hotel Pejsegården, og der er kun 200 billetter, så derfor handler det nok om at være hurtig. Man kan skrive til info@startupcentral.dk.

Tilslutningen til Janteloven er dalende.
Anders Fogh fra Startup Central

Janteloven forsvinder

Anders Fogh regner med, at der bliver godt besøg til arrangementet 27. november. Iværksætteri er som nævnt på vej frem, og det er der flere årsager til.

- Folk finder jo ud af, at det ikke er så svært at blive iværksætter, som de måske har forestillet sig - og så skyldes det ikke mindst, at tilslutningen til Janteloven er dalende, siger Anders Fogh.

Startup Central, der også omfatter Mathias Jensen, udstyrer kommende iværksættere med redskaberne til at komme i gang, og firmaet sørger også for sparring og rådgivning.

Nok så væsentligt behøver man ikke at være fra store byer for at få succes som iværksætter:

- Det, man kalder for "udkanten", er virkelig på vej tilbage på landkortet. Der kan være flere fordele i at starte i mindre byer - blandt andet er lokalerne jo meget billigere end i storbyer, siger Anders Fogh.

Han er selv vokset op i Brædstrup, hvor Startup Central også har adresse.

Iværksætterfirma har fart på: Investor giver gode råd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce