Iværksætter på 26 har fart på i nystiftet virksomhed

Der er nu så travlt i virksomheden Startup Central, at ejeren Anders Fogh vil flytte virksomheden ud af privaten på Skovvejen i Brædstrup. Arkivfoto

Iværksætter på 26 har fart på i nystiftet virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På blot få måneder har den 26-årige Anders Fogh fået gang i sit firma Startup Central. Der er ansat en medarbejder, og han forventer snart at passere 100 faste abonnenter til sin hjemmeside med starthjælp til iværksættere.

Brædstrup: I februar i år blev den blot 26-årige iværksætter fra Brædstrup, Anders Fogh, for første gang chef i sin egen forretning, da han startede virksomheden Startup Central.

Firmaet hjælper via en hjemmeside kommende iværksættere fra på vej fra den gode idé til at skaffe penge fra en investor.

På hjemmesiden www.startupcentral.dk kan kommende iværksættere benytte sig af en skabelon til forretningsplan og budget. Derudover tilbydes de et regnskabsprogram, lønsystem, juridiske skabeloner og en coach.

Forretningsideen med at hjælpe andre iværksættere i gang har vist sig at være en rigtig god idé.

- Det går rigtig stærkt og også mere, end jeg på nogen måde havde forventet på nuværende tidspunkt. Alt det vi havde ønsket os, får vi og lidt mere til, så det er ret fedt, siger Anders Fogh.

Det går rigtig stærkt og også mere, end jeg på nogen måde havde forventet på nuværende tidspunkt. Alt det vi havde ønsket os, får vi og lidt mere til, så det er ret fedt.
Anders Fogh, Startup Central

Flere nye kunder

Startup Central har netop indgået en aftale med htx i Silkeborg, hvor virksomheden skal hjælpe skolens førsteårselever med at blive skarpere til iværksætteri.

Samtidig har den nystiftede Brædstrup-virksomhed fået godt fat i privatpersoner med iværksætter-drømme. Her forventer ejeren at have over 100 abonnenter efter sommerferien.

- Jeg er ret fortrøstningsfuld omkring det hele. Det er ikke urealistisk, at vi i løbet af i år kan komme til at leve af vores virksomhed. Det er i hvert fald målsætningen for i år, siger Anders Fogh.

Virksomhedsejeren arbejder i øjeblikket 80 timer om ugen for at nå alle opgaver, og han har netop ansat en ny medarbejder, Mathias A. Jensen, som skal tage sig af marketing og profilering på blandt andet de sociale medier.

- Det er en konsekvens af, at det går godt, at jeg har erkendt, at jeg ikke kan sidde med alle opgaver alene. Ellers udvikler virksomheden sig ikke hurtig nok. Vi er samtidig ved at starte op på Sjælland med med betalende abonnenter, men vi er også i dialog med en række skoler. Vi har nok fem skoler i pipeline lige nu.

Indstillet til iværksætterpris

Virksomheden Startup Central har også påkaldt sig interesse uden for landets grænser. Således er virksomheden nomineret til en pris, Nordic Startup Award, som gives til nye iværksætter-virksomheder i et af de nordiske lande.

Starup Central var nomineret i tre kategorier, men virksomhedsejeren har valgt blot at stille op i de to.

- Det er et rigtigt dejligt skulderklap at få, og jeg ved faktisk ikke, hvem der har indstillet mig til prisen. Nu afventer jeg så juryens afgørelse, om vi kan komme med i finalen, siger Anders Fogh.

Jagter nye lokaler

Startup Central har for tiden base på privatadressen på Skovvejen i Brædstrup, men med en ekstra medarbejder i firmaet, er ejeren på udkig efter et kontor til virksomheden.

- Vi bliver nødt til at flytte. Vi mangler også et mødelokale, så vi er ude og se, hvad der er i Horsens eller Brædstrup. Vi bliver i helt sikkert i nærområdet, lover Anders Fogh.

Iværksætter på 26 har fart på i nystiftet virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce