Iværksætter hyrer ind efter behov: Nyt firma klarer lidt af hvert i byggebranchen

Dennis Johnsen har etableret sit eget firma DJ Service, der holder til i Brædstrup. Først og fremmest arbejder firmaet med håndværkeropgaver. Foto: Peter Hald

Iværksætter hyrer ind efter behov: Nyt firma klarer lidt af hvert i byggebranchen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dennis Johnsen er tilflytter til Brædstrup og iværksætter med mange jern i ilden. Nu starter han eget firma.

Brædstrup: Et nyt firma har set dagens lys i Brædstrup. Det er firmaet DJ Service, der drives af 38-årige Dennis Johnsen, der flyttede til Brædstrup tidligere på året.

DJ Service vil især beskæftige sig med opgaver i byggebranchen, og firmaet fungerer på den måde, at Dennis Johnsen påtager sig opgaver med for eksempel tømrer- eller murerarbejde - og så vil han hyre håndværkere ind som medhjælpere og eksperter, når der er behov for det.

- Jeg har 17 års erfaring fra byggebranchen, men sådan noget som for eksempel el-arbejde kræver jo uddannede elektrikere, og det er jeg ikke, så her vil jeg hyre folk ind. Jeg påtager mig alle mulige typer opgaver - også mindre opgaver, fortæller Dennis Johnsen.

Han flyttede fra Tørring til Brædstrup i april, da han har øjnet muligheder i Brædstrup.

- Der sker noget her i byen. Der er kommet gang i byggeriet, og nu har kommunen afsat en pulje på fem millioner kroner til renovering af bygninger i midtbyen, så jeg tror, at der bliver nok at lave. Desuden er jeg glad for at bo i Brædstrup - jeg er faldet godt til, siger han.

DJ Service er helt nyetableret, men Dennis Johnsen har allerede opgaver på hånden.

Der sker noget her i byen.
Dennis Johnsen, iværksætter

Har også Grillgaarden

Dennis Johnsen betegner sig selv om alt-mulig-mand, og det er et faktum, at han har prøvet kræfter med mange forskellige ting. Ud over det nye firma DJ Service har han i forvejen firmaet Grillgaarden, hvor han tager ud og griller til fester og lignende arrangementer.

Grillgaarden er der mest gang i om sommeren og i weekenderne, så den aktive Dennis Johnsen havde plads i kalenderen til et nyt firma eller to. Han har nemlig også planer om at etablere et firma, der skal levere madpakker og sandwich til håndværkere, men det er ikke på plads endnu.

Dennis Johnsen har nok lidt mere energi end de fleste. Han er også en travl familiefar med fire børn.

Iværksætter hyrer ind efter behov: Nyt firma klarer lidt af hvert i byggebranchen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce